Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : rođendan

CECA danas puni 49 godina: Pogledali smo u njenu NATALNU kartu, nećete moći ni da NASLUTITE šta je čeka do KRAJA godine
11:18 Horoskop

CECA danas puni 49 godina: Pogledali smo u njenu NATALNU kartu, nećete moći ni da NASLUTITE šta je čeka do KRAJA godine

raskid
12:35 Ispovesti

Marija iz Leskovca iznenadila MOMKA za rođendan, a onda je SVE krenulo NIZBRDO: Pojavila se i POLICIJA koju je ON zvao!

Zdravko Čolić danas puni 71. godinu: Astrološkinja Nena otvorila NATALNU kartu i otkrila njegovu NAJVEĆU TAJNU
20:26 Horoskop

Zdravko Čolić danas puni 71. godinu: Astrološkinja Nena otvorila NATALNU kartu i otkrila njegovu NAJVEĆU TAJNU

Niko joj NE VERUJE: "Govore mi da sam sve izmislila, ali ja sam stvarno DVE godine mlađa od mog brata BLIZANCA"
18:00 Porodica

Niko joj NE VERUJE: "Govore mi da sam sve izmislila, ali ja sam stvarno DVE godine mlađa od mog brata BLIZANCA"

Učiteljica upozorava: "Nemojte da šaljete decu u školu sa POZIVNICAMA za ROĐENDANE", razlog će vas iznenaditi
08:30 Porodica

Učiteljica upozorava: "Nemojte da šaljete decu u školu sa POZIVNICAMA za ROĐENDANE", razlog će vas iznenaditi

Svi je OBOŽAVAMO,  a ne znamo ISTINU: Evo zašto se za rođendane jede BAŠ torta i duvaju svećice
17:40 Porodica

Svi je OBOŽAVAMO, a ne znamo ISTINU: Evo zašto se za rođendane jede BAŠ torta i duvaju svećice

Šanse da se ovo dogodi su jedna u 17 milijardi: Rodila je tri devojčice ISTOG DANA i fali joj još malo da obori SVETSKI REKORD
14:46 Porodica

Šanse da se ovo dogodi su jedna u 17 milijardi: Rodila je tri devojčice ISTOG DANA i fali joj još malo da obori SVETSKI REKORD

Za preranu smrt krive samo jednu ŽENU: Da je DANAS među nama Dražen Petrović bi proslavio 57. rođendan
19:05 Poznati

Za preranu smrt krive samo jednu ŽENU: Da je DANAS među nama Dražen Petrović bi proslavio 57. rođendan

SLAVLJE U DOMU ANE SEVIĆ! Pevačica objavila fotografiju srećne porodice, a povod će vas oduševiti
14:50 Poznati

SLAVLJE U DOMU ANE SEVIĆ! Pevačica objavila fotografiju srećne porodice, a povod će vas oduševiti

Putin danas slavi 69. ROĐENDAN: Ovo mu je omiljena TORTA zbog koje ruski lider često "POKLEKNE"
15:57 Dom i saveti

Putin danas slavi 69. ROĐENDAN: Ovo mu je omiljena TORTA zbog koje ruski lider često "POKLEKNE"

Posle TRI godine zabavljanja, "ŠUTNUO" je četiri dana pred ROĐENDAN: Izabrao je NAJBRUTALNIJI način, a ona sada na mrežama PRIČA o svom iskustvu i POSLEDICAMA gorkog raskida
18:22 Ispovesti

Posle TRI godine zabavljanja, "ŠUTNUO" je četiri dana pred ROĐENDAN: Izabrao je NAJBRUTALNIJI način, a ona sada na mrežama PRIČA o svom iskustvu i POSLEDICAMA gorkog raskida

Ova zemlja ima neobičnu tradiciju: Ako ste NEUDATE na 25. rođendan, umesto pevanja pesmice, ovde će vas POSUTI vodom, cimetom ili biberom
11:33 Porodica

Ova zemlja ima neobičnu tradiciju: Ako ste NEUDATE na 25. rođendan, umesto pevanja pesmice, ovde će vas POSUTI vodom, cimetom ili biberom

1 2 3 4 5 6 7
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

žena
10:53 Dom i saveti

Rešite se stresa: Opustite se uz ovaj prirodan napitak, pravi se za tili čas, a pravo je letnje osveženje

krompir salata
09:45 Dom i saveti

Ako ste se pitali šta kriju profesionalni kuvari: Ovo je tajni sastojak za savršenu krompir salatu

venecijaneri
08:21 Dom i saveti

Ne treba vam ni sunđer! Ovo čudo za 10 dinara skida svu prljavštinu s venecijanera

paradajz
22:01 Dom i saveti

Pospite 4 kašičice sode bikarbone oko paradajza: Nakon 2 dana nećete moći da ga prepoznate

Tunjevina
21:10 Dom i saveti

"Žuta-plava" ili "ljubičasta": Da li je tunjevina u konzervi uopšte zdrava? Iznenadićete se

watch-icon

Preporučujemo

voće
12:04 Zdravlje

Srbi i Srpkinje tamane ove voćke, a prepune su šečera: Evo koje namirnice ne smete jesti kao sumanuti, morate se kontrolisati

Shutterstock
11:40 Horoskop

Spremite se za novi početak: Mlad Mesec 25. juna donosi emotivnu eksploziju, ostvaruju se velike želje

Džesi Džej
11:17 Poznati

Iscrpljena, bleda, ne liči na sebe: Pevačica koja boluje od raka otkrila kako se oseća

žena
10:53 Dom i saveti

Rešite se stresa: Opustite se uz ovaj prirodan napitak, pravi se za tili čas, a pravo je letnje osveženje

horoskop
10:30 Horoskop

Evo zašto će vam od 24. juna sve krenuti na bolje: Jupiter i Sunce za 3 znaka horoskopa donose eksploziju sreće

kosa
10:08 Lepota i Moda

Ovo je najlepša plava nijansa za leto: Frizeri se kunu u baršunastu plavu – savršena je i za izrastak i blista na suncu

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.