20:26 Horoskop Zdravko Čolić danas puni 71. godinu: Astrološkinja Nena otvorila NATALNU kartu i otkrila njegovu NAJVEĆU TAJNU
18:00 Porodica Niko joj NE VERUJE: "Govore mi da sam sve izmislila, ali ja sam stvarno DVE godine mlađa od mog brata BLIZANCA"
08:30 Porodica Učiteljica upozorava: "Nemojte da šaljete decu u školu sa POZIVNICAMA za ROĐENDANE", razlog će vas iznenaditi
17:40 Porodica Svi je OBOŽAVAMO, a ne znamo ISTINU: Evo zašto se za rođendane jede BAŠ torta i duvaju svećice
14:46 Porodica Šanse da se ovo dogodi su jedna u 17 milijardi: Rodila je tri devojčice ISTOG DANA i fali joj još malo da obori SVETSKI REKORD
19:05 Poznati Za preranu smrt krive samo jednu ŽENU: Da je DANAS među nama Dražen Petrović bi proslavio 57. rođendan
14:50 Poznati SLAVLJE U DOMU ANE SEVIĆ! Pevačica objavila fotografiju srećne porodice, a povod će vas oduševiti
15:57 Dom i saveti Putin danas slavi 69. ROĐENDAN: Ovo mu je omiljena TORTA zbog koje ruski lider često "POKLEKNE"
18:22 Ispovesti Posle TRI godine zabavljanja, "ŠUTNUO" je četiri dana pred ROĐENDAN: Izabrao je NAJBRUTALNIJI način, a ona sada na mrežama PRIČA o svom iskustvu i POSLEDICAMA gorkog raskida
11:33 Porodica Ova zemlja ima neobičnu tradiciju: Ako ste NEUDATE na 25. rođendan, umesto pevanja pesmice, ovde će vas POSUTI vodom, cimetom ili biberom
13:23 Poznati Glumica britkog jezika i vitkog stasa, Mira Furlan, danas bi slavila 66. rođendan: Evo koji kolega se setio
14:08 Poznati Nekada je krao sva ženska srca, ŽENIO se TRI puta i promenio VERU: Ričard Gir danas proslavlja svoj 72. rođedan
21:01 Dom i saveti Svu toplotu ćete vratiti u kuću, nema potrebe za dodatnim trošenjem struje: Evo kako da vam kuća bude ugrejana, samo je potrebno da uradite ovo
20:29 Poznati Priča se da nije mogla da ga podnese, spomenuo ono što se pred njom ne govori: Zašto kraljica Elizabeta nije volela Donalda Trampa?
20:01 Dom i saveti Neće pomoći ni soda bikarbona, ni sirće, već... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice
19:19 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 25. novembar: Blizanci na ivici sukoba sa članovima porodice, Ovnove zaobišli problemi
18:54 Poznati U isto vreme su je mrzeli i divili joj se jer je odvela Bosiljčića u krevet: Šta radi i kako danas izgleda razmažena bogatašica Katarina Lazarević iz serije "Ljubav i mržnja"?
18:33 Lepota i Moda Žene je nešto preterano i ne vole, a ona idealna za zimu: Najtrendi frizura ovog decembra, pravi ludačku transformaciju i podmlađuje samo tako