11:18 Horoskop CECA danas puni 49 godina: Pogledali smo u njenu NATALNU kartu, nećete moći ni da NASLUTITE šta je čeka do KRAJA godine
12:35 Ispovesti Marija iz Leskovca iznenadila MOMKA za rođendan, a onda je SVE krenulo NIZBRDO: Pojavila se i POLICIJA koju je ON zvao!
20:26 Horoskop Zdravko Čolić danas puni 71. godinu: Astrološkinja Nena otvorila NATALNU kartu i otkrila njegovu NAJVEĆU TAJNU
18:00 Porodica Niko joj NE VERUJE: "Govore mi da sam sve izmislila, ali ja sam stvarno DVE godine mlađa od mog brata BLIZANCA"
08:30 Porodica Učiteljica upozorava: "Nemojte da šaljete decu u školu sa POZIVNICAMA za ROĐENDANE", razlog će vas iznenaditi
17:40 Porodica Svi je OBOŽAVAMO, a ne znamo ISTINU: Evo zašto se za rođendane jede BAŠ torta i duvaju svećice
14:46 Porodica Šanse da se ovo dogodi su jedna u 17 milijardi: Rodila je tri devojčice ISTOG DANA i fali joj još malo da obori SVETSKI REKORD
19:05 Poznati Za preranu smrt krive samo jednu ŽENU: Da je DANAS među nama Dražen Petrović bi proslavio 57. rođendan
14:50 Poznati SLAVLJE U DOMU ANE SEVIĆ! Pevačica objavila fotografiju srećne porodice, a povod će vas oduševiti
15:57 Dom i saveti Putin danas slavi 69. ROĐENDAN: Ovo mu je omiljena TORTA zbog koje ruski lider često "POKLEKNE"
18:22 Ispovesti Posle TRI godine zabavljanja, "ŠUTNUO" je četiri dana pred ROĐENDAN: Izabrao je NAJBRUTALNIJI način, a ona sada na mrežama PRIČA o svom iskustvu i POSLEDICAMA gorkog raskida
11:33 Porodica Ova zemlja ima neobičnu tradiciju: Ako ste NEUDATE na 25. rođendan, umesto pevanja pesmice, ovde će vas POSUTI vodom, cimetom ili biberom
12:04 Zdravlje Srbi i Srpkinje tamane ove voćke, a prepune su šečera: Evo koje namirnice ne smete jesti kao sumanuti, morate se kontrolisati
11:40 Horoskop Spremite se za novi početak: Mlad Mesec 25. juna donosi emotivnu eksploziju, ostvaruju se velike želje
10:53 Dom i saveti Rešite se stresa: Opustite se uz ovaj prirodan napitak, pravi se za tili čas, a pravo je letnje osveženje
10:30 Horoskop Evo zašto će vam od 24. juna sve krenuti na bolje: Jupiter i Sunce za 3 znaka horoskopa donose eksploziju sreće
10:08 Lepota i Moda Ovo je najlepša plava nijansa za leto: Frizeri se kunu u baršunastu plavu – savršena je i za izrastak i blista na suncu