12:36 Ispovesti Najbolji BIVŠI ikada: Pogledajte kako je IZNENADIO majku njihovog deteta, ovako nešto uopšte nije OČEKIVALA
14:24 Poznati Lepa Brena slavi 62. ROĐENDAN: Otkrila tajni JELOVNIK pomoću koga je smršala 17 KILOGRAMA koje do dan danas nije vratila
17:05 Porodica Narodno VEROVANJE na dan kada ste RODILI: Ovo nikako ne smete da radite na svoj ROĐENDAN
17:40 Porodica Prema STARIM verovanjima, OVO nikako ne smete da radite na dan svog ROĐENJA: Izazvaćete veliku NESREĆU koja će vas pratiti tokom cele GODINE
19:10 Poznati Jelena Đoković danas slavi ROĐENDAN: Prvo je ona podelila PRELEPU poruku, a zatim joj je i NOVAK čestitao divnim rečima
11:18 Horoskop CECA danas puni 49 godina: Pogledali smo u njenu NATALNU kartu, nećete moći ni da NASLUTITE šta je čeka do KRAJA godine
12:35 Ispovesti Marija iz Leskovca iznenadila MOMKA za rođendan, a onda je SVE krenulo NIZBRDO: Pojavila se i POLICIJA koju je ON zvao!
20:26 Horoskop Zdravko Čolić danas puni 71. godinu: Astrološkinja Nena otvorila NATALNU kartu i otkrila njegovu NAJVEĆU TAJNU
18:00 Porodica Niko joj NE VERUJE: "Govore mi da sam sve izmislila, ali ja sam stvarno DVE godine mlađa od mog brata BLIZANCA"
08:30 Porodica Učiteljica upozorava: "Nemojte da šaljete decu u školu sa POZIVNICAMA za ROĐENDANE", razlog će vas iznenaditi
09:45 Dom i saveti Ubacila je u veš mašinu plastičnu kesu: Efekat je neveovatan, a sad je koristi za svako pranje
09:07 Lepota i Moda Hit ove zime za samo 1.170 dinara: Šal koji svakoj kombinaciji daje „skup“ izgled
08:30 Porodica Gore od cigareta i kocke: Jedna zavisnost je poseabno teška, deluje bezazleno, ali lako može da vam uništi život
08:03 Horoskop Vulkan strasti u decembru: Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad