17:00 Horoskop Zamislite želju i ova TABELA će vam dati odgovor: Magični BEOJEVI koji vam mogu predvideti naredan period!
21:00 Porodica Dobro pogledajte u svoje RUKE i otkrijte neverovatnu ISTINU: Razotkrićete činjenice o sebi za koje niste ni SLUTILI
22:36 Poznati Kejt Midlton snimljena kako se SPUŠTA niz tobogan: Tip - top sređena, kao sa KRALJEVSKOG DVORA, mnogi su se pitali kako je prošla kroz OBRUČ
11:18 Poznati "NE PRILIČI NJENIM GODINAMA, IZGLEDA POREMEĆENO" : Obožavaoci Nikol Kidman nemaju LEPE REČI za njene poslednje FOTOGRAFIJE!
18:00 Porodica Niko joj NE VERUJE: "Govore mi da sam sve izmislila, ali ja sam stvarno DVE godine mlađa od mog brata BLIZANCA"
10:38 Poznati "SNIMIĆU ALBUM KAO DŽENIFER LOPEZ": Bred Pit ima legendarne izjave, a evo KAKO je je jednom rečenicom ODUVAO NOVINARE!
22:00 Horoskop Pogledajte u DLAN i saznajte ŠTA VAM GOVORI LINIJA ŽIVOTA: Samo onaj ko DOBRO protumači, saznaće šta mu sprema SUDBINA
16:00 Porodica Bila je u UGOVORENOM braku 17 godina, a onda je svoj razvod PROSLAVILA na zanimljiv način
20:33 Ispovesti ,,Moja beba se rodila 2 puta": Dečak je zbog retkog poremećaja bio na ivici života, a onda je postao mali heroj
20:00 Lepota i Moda Džemper će biti kao nov: Uklonite dosadne grudvice na 4 jednostavna načina, ne treba vam roler
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 3. novembar: Blizance muči negativnost, Vage čeka ozbiljan posao sledeće nedelje
18:58 Porodica Mislite da vas vara? Muškarci u ovim godinama su najviše skloni neverstvu, jednoj stvari ne mogu da odole
18:29 Poznati Bili su par iz snova: Zoi Kravic i zgodni glumac raskinuli nakon 3 godine, sve su mogli, ali ovo nikako