14:30 Dom i saveti Najvažniji vitamin za žene u 50-ima: Ubacite ga u dnevnu rutinu i vaša koža će izgledati sveže i zategnuto
09:58 Zdravlje Najvažniji vitamin za žene u 50-ima: Ubacite ga u dnevnu rutinu I vaša koža će izgledati savršeno
15:55 Zdravlje Jača kosti, zateže kožu, ubrzava probavu... 5 razloga zašto paradajz treba jesti svaki dan
15:18 Zdravlje Najvažniji vitamin za žene u 50-ima: Ubacite ga u dnevnu rutinu I vaša koža će izgledati savršeno
17:52 Zdravlje Ovo su PRVI simptomi NEDOSTATKA vitamina A: Osećaj poznat svima, evo kada je vreme za OPREZ
10:30 Zdravlje Nedostatak ovog VITAMINA može uticati na VID: Ako imate ovaj simptom obavezno se javite svom lekaru!
22:06 Porodica Medeni mesec sam provela s drugim muškarcem: Evo zbog čega sam donela tu neobičnu odluku
21:16 Porodica Sestrice raznežile 11 miliona ljudi: Devojčice od 3 i 6 godina se posvađale i preslatko rešile problem
20:50 Dom i saveti Zaboravite na ulje kad pravite kajganu: U tiganj stavite ovaj sastojak, biće kremastija i ukusnija!
20:25 Ispovesti Moja mama je mrtva za mene! Sa 55 godina sam prekinula kontakt s njom, zbog ovoga ne mogu da je trpim
20:00 Zdravlje Komarci me živu pojedoše, sve sam probala: Odbija ih samo mešavina ova 2 začina, to me je spasilo