Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : ime za bebu

zaova
15:08 Ispovesti

Sebična zaova hoće da pokvari moju sreću: Zašto moram ja da trpim njenu zlobu, ako ona ima loš brak?

beba
13:00 Porodica

Hršćansko žensko ime se vraća u MODU: Imale su ga NAJUTICAJNIJE žene srpske istorije, nosi MOĆNO značenje!

beba
13:59 Porodica

Sve veći broj roditelja u Srbiji se opedeli za OVO ime: Bibijsko je a veruje se da će DEČACI koji ga nose biti Božiji miljenici!

Ona smišlja IMENA za vašu bebu umesto VAS: Uzima ogromne PARE za to a roditelji su ODUŠEVLJENI!
15:40 Lepota i Moda

Ona smišlja IMENA za vašu bebu umesto VAS: Uzima ogromne PARE za to a roditelji su ODUŠEVLJENI!

Naše IME je bitnije nego što možemo da ZAMISLIMO: Određuje nam SUDBINU i utiče na nas tokom celog života!
15:40 Porodica

Naše IME je bitnije nego što možemo da ZAMISLIMO: Određuje nam SUDBINU i utiče na nas tokom celog života!

Najpopularnije JESENJE ime za bebu:  Ako uskoro treba da postanete MAMA, ovo značenje će vas ODUŠEVITI
11:35 Porodica

Najpopularnije JESENJE ime za bebu: Ako uskoro treba da postanete MAMA, ovo značenje će vas ODUŠEVITI

beba
14:40 Porodica

Zvučno i JAKO žensko ime sa PRELEPIM značenjem: Mnogi smatraju da će opet biti na vrhuncu POPULARNOSTI jer označava RADOST

beba
16:05 Porodica

Ćerki je dala IME po SMRTONOSNOJ bolesti: Njena sestra ne može da se pomiri sa OVIM, ostali se smeškaju i kažu da je IME lepo

Važe za HRABRE i neustrašive: Devojčice sa OVIM imenom su posebne, inspirisano je PRIRODOM
11:57 Porodica

Važe za HRABRE i neustrašive: Devojčice sa OVIM imenom su posebne, inspirisano je PRIRODOM

Ovo ime za DEČAKA je ponovo najpopularnije u Srbiji: U prevodu znači MUDAR i VELIKI čovek, a MAME ga obožavaju!
09:56 Porodica

Ovo ime za DEČAKA je ponovo najpopularnije u Srbiji: U prevodu znači MUDAR i VELIKI čovek, a MAME ga obožavaju!

Gluplja IDEJA nije mogla da joj padne napamet: Trudnica je smislila vrlo "ORIGINALNO" ime za svog sina
08:00 Ispovesti

Gluplja IDEJA nije mogla da joj padne napamet: Trudnica je smislila vrlo "ORIGINALNO" ime za svog sina

most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

žena
13:31 Dom i saveti

Prirodno sredstvo za prašinu: Kad je ovim obrišete, zaboravićete kada ste čistili kuću!

peškiri
12:15 Dom i saveti

Kao iz luksuznog hotela, bez dinara više: Jedan kuhinjski sastojak pretvara grube peškire u najmekše ikad – probajte večeras

banane
10:45 Dom i saveti

Šokantna istina o bananama: Zašto ih morate oprati pre nego što ih pojedete

kapija
09:05 Dom i saveti

Otvorite vrata sreći: Domaćice širom Balkana prefarbavaju kapije – razlog je zapanjujući

punjene paprike
08:40 Dom i saveti

Samo jedna sitnica je tajna: Zašto su Mirine punjene paprike neuporedivo bolje od svih ostalih?

watch-icon

Preporučujemo

žena
13:31 Dom i saveti

Prirodno sredstvo za prašinu: Kad je ovim obrišete, zaboravićete kada ste čistili kuću!

Kim Kardašijan
13:07 Lepota i Moda

Svi pričaju o njenom struku: Kim Kardašijan se utegla u najtesniji korset ikada - pa istakla zapanjujuće proporcije svoje figure!

žena
12:40 Zdravlje

Ušla sam u more i izašla s plikovima od meduze: Od užasnog bola me spasila namirnica koju sam uzela iz frižidera

Žika Jakšić
12:38 Zdravlje

Žika Jakšić imao moždani udar: Ova dva simptoma javljaju se danima pre šloga, a mnogi ih ignorišu

peškiri
12:15 Dom i saveti

Kao iz luksuznog hotela, bez dinara više: Jedan kuhinjski sastojak pretvara grube peškire u najmekše ikad – probajte večeras

Džejson Stejtam
11:51 Horoskop

Najsnažniji muškarci rađaju se u ova 3 astro znaka: Oni nikada nisu luzeri - tačno znaju šta žele u životu i to ostvaruju

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.