13:56 Poznati Najpoznatija SRPKINJA u Holivudu opet zapalila internet: Slikala sa se MUŽEM, ali nećete moći da skinete pogled s njene ZADNJICE
15:46 Poznati Najpoznatija Srpkinja u Holivudu opet zapalila internet: Slikala se u mikro kupaćem koji jedva drži njene bujne obline
11:13 Poznati Najpoznatija Srpkinja u Holivudu opet zapalila internet: Slikala se u mikro kupaćem koji jedva drži njene bujne obline
09:30 Poznati Prevršila svaku meru: Poznata Srpkinja zaprepastila javnost svojim metodama vaspitanja ćerke, PLJUŠTE KRITIKE!
18:24 Poznati Svi su zanemeli zbog slavne SRPKINJE: Prvi put vidimo ovakav dekolte, niko nije mogao da ostane imun na njene GRUDI
16:13 Poznati Srpkinja ne prestaje sa PROVOKACIJAMA u Holivudu: Koko je ponovo zbunila FANOVE, nikome nije jasno zašto ovo radi detetu
19:30 Poznati MI SE TAKO POVEZUJEMO Koko je poreklom Srpkinja, bila je i Plejboj zečica, a sada je na meti javnosti zbog "čudnog" odnosa sa ćerkom
11:19 Poznati Najpoznatija SRPKINJA u Holivudu napravila HAOS na bazenu: Brčkala se sa ćerkom, a zbog njenog MIKRO kupaćeg i ogrome zadnjice gori INTERNET!
12:20 Poznati SRPKINJA pravi skandale u Holivudu: Petogodišnju Ćerku vodi na MANIKIR i uči je da TVERKUJE!
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 30. maj: Vaga da se čuva lažnih prijatelja, Devica dobija podršku na poslu
18:45 Horoskop Teški dani dolaze za 3 znaka horoskopa: U junu će imati velika iskušenja, jedva će ćekati da prođe!
18:19 Lepota i Moda Frizura koja podmlađuje: Frizer poznatih ističe da kosu čini bujnom i briše godine s lica!
17:29 Ispovesti Šta mislite o kome se radi? Muvao sam se s poznatom pevačicom, žena je živa vatra, a posle jednog pitanja blokirao sam je zauvek