16:58 Ispovesti Muž (51) joj plaća 100 evra nedeljno da mu kuva i čisti: "Mogu samo da me mrze, ja obožavam da služim supruga"
13:23 Ispovesti Vratio milo za drago: Žena se stalno žalila da joj muž ne pomaže dovoljno, a ono što joj je priredio pamtiće zauvek
14:44 Porodica Žene se pre odljube od muškaraca: Najnovija studija otkrila zašto nisu srećne, dva su ključna razloga gašenja strasti
20:20 Porodica "Ne pomažem ženi sa tim stvarima jer je to i moj posao'': Video jednog tate zapalio internet, komentari se samo nižu
12:50 Ispovesti Postoje i ovakvi muškarci: Kuva, čisti, čuva decu i ženi priprema doručak, svaka bi poželela ovakvog muža
10:00 Zdravlje ZGODNA DOMAĆICA Kako da od omraženog spremanja stana i kuvanja izvučete benefite za svoj zdravlje
16:00 Ispovesti "I njima smeta NERED, samo čekaju da ga žena RASPREMI": Potegla se žučna rasprava oko podele poslova, žene su se IZNERVIRALE
22:30 Porodica Devojčica ZASMEJALA ceo svet: Urnebesna REAKCIJA nakon što su joj rekli da će morati da obavlja KUĆNE POSLOVE sve je oduševila
18:44 Porodica "Naučite dete da kupi slobodu": Zvuči surovo, ali neke MAME kažu da je ovo najbolji način da "ukrotite" decu
23:00 Dom i saveti Pegla, krpa i usisivač: Evo šta žene misle o kućnim POSLOVIMA, ovakve odgovore nismo očekivali
08:30 Dom i saveti Stavila je nekoliko gumica na VARJAČU i olakšala život mnogim domaćicama: Za ove trikove sigurno niste čule!
16:16 Porodica SUDSKA ODLUKA: Mora da PLATI bivšoj ženi više HILJADA EVRA zbog obavljanja kućnih poslova!
11:36 Horoskop Stiže im veliki novac krajem decembra: Ova 3 horoskopska znaka će iznenada napuniti džepove!
11:02 Dom i saveti Kako odlediti bravu na kolima: Komšija Dragan nam je otkrio provereni trik, za 10 sekundi ćete otključati auto!
10:33 Dom i saveti Recept za prženice bez jaja: Ukus im je potpuno isti, brže se prave i svi ih obožavaju!
10:00 Ispovesti Šefica me totalno iskorištava: Nakon 20 radnih dana bez prestanka mi je tražila ovo, i to na najgori mogući način
09:35 Zdravlje Tri slova mogu da vam promene život: Ova pravila će pomoći da živite duže i zdravije, postupak ne može biti lakši
09:02 Lepota i Moda Vratite sjaj suvoj kosi: Sada je pravo vreme da joj pružite najbolji tretman, evo kako da je zaštitite od zime