Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : entoni hopkins

Entoni Hopkins
16:20 Poznati

"Zatražio sam pomoć i moj se život promenio": Entoni Hopkins proslavio 48. godišnjicu kako je trezan

Entoni Hopkins
19:06 Poznati

Entoni Hopkins u nešto drugačijem izdanju: Glumac u devetoj deceniji zaigrao uz ritam rumbe poput mladića

Možete li da prepoznate DEČAKA sa fotografije? Čuveni je GLUMAC, ženio se TRI puta, a sa ćerkom JEDINICOM ne razgovara
11:21 Poznati

Možete li da prepoznate DEČAKA sa fotografije? Čuveni je GLUMAC, ženio se TRI puta, a sa ćerkom JEDINICOM ne razgovara

Legendanog GLUMCA svi pamte po ulozi NAJVEĆEG negativca: Ovako je izgledao kao DETE, možete li da pogodite ko je?
20:50 Poznati

Legendanog GLUMCA svi pamte po ulozi NAJVEĆEG negativca: Ovako je izgledao kao DETE, možete li da pogodite ko je?

Prepoznajete li glumačku LEGENDU? Slava i novac su mu bili VAŽNIJI od porodice, odrekao se ĆERKE, prepoznatljiv je po ulozi žderača ljudskog mesa
10:00 Poznati

Prepoznajete li glumačku LEGENDU? Slava i novac su mu bili VAŽNIJI od porodice, odrekao se ĆERKE, prepoznatljiv je po ulozi žderača ljudskog mesa

"On je jeo LJUDSKO MESO" Slavna GLUMICA priznala da je sa HOPKINSOM raskinula iz jednog potpuno BIZARNOG RAZLOGA!
10:55 Poznati

"On je jeo LJUDSKO MESO" Slavna GLUMICA priznala da je sa HOPKINSOM raskinula iz jednog potpuno BIZARNOG RAZLOGA!

most-read

Najčitanije

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

marija
18:41 Dom i saveti

Čime se greju u gradu gde je 71 stepen ispod nule? Marija je objasnila da koriste dve opcije kako bi im kuće bile tople

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

uskršnja jaja
08:30 Dom i saveti

Ovako ćete dobiti vatreno crvenu boju: Potrebne su vam samo 2 namirnice za ovakva uskršnja jaja

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

hotel
18:16 Dom i saveti

Leglo zaraze u hotelskoj sobi: Sobarica otkrila da je ovaj uređaj prljaviji čak i od WC šolje!

pirinač
17:02 Dom i saveti

Martin pirinač je savršen: Nikada se ne lepi jer koristi vrlo jednostavnu metodu, uspeva i početnicama u kuvanju

mašina
15:29 Dom i saveti

Kamenac u mašini za sudove vuče mnogo struje: Samo ubacite ovo unutra i biće kao nova!

klima
14:59 Dom i saveti

Klima nije samo za hlađenje: Žene poludele za ovim trikom, evo kakvu još funkciju ima

tepih
11:48 Dom i saveti

Košta samo 20 dinara, a skida najgore fleke s tepiha: Kada ga oribate s ovim, biće kao nov

watch-icon

Preporučujemo

Printscreen/Youtube/A24
19:15 Horoskop

Dnevni horoskop za sredu, 28. maj: Vage, stavite sebe na prvo mesto, Raku su emocije pojačane, Vodolija ima probleme s kičmom

mlada
18:45 Ispovesti

Moj muž je nestao sat vremena nakon našeg venčanja: Posle par meseci saznala sam istinu koja mi je uništila život

hotel
18:16 Dom i saveti

Leglo zaraze u hotelskoj sobi: Sobarica otkrila da je ovaj uređaj prljaviji čak i od WC šolje!

brza hrana
17:56 Zdravlje

Kako da znate da li ste preterali sa brzom hranom: Evo koji parametri u krvnoj slici rastu

Džesika Alba
17:27 Poznati

Neće da gubi vreme roneći suze nakon razvoda: Glumica koja važi za miljenicu Srba našla novu ljubav za tren oka!

pirinač
17:02 Dom i saveti

Martin pirinač je savršen: Nikada se ne lepi jer koristi vrlo jednostavnu metodu, uspeva i početnicama u kuvanju

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.