11:12 Porodica Evo kako je Vesna otkrila da je muž vara: "Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje"
16:14 Porodica Stručnjak za veze savetuje: „Žene, bežite od muškarca koji ne radi ovo za vas, ne pristajte na manje!“
17:55 Porodica Trudna je, pored muža ima i ljubavnika, a sve je šokirala javnim priznanjem: „Dečko mi ispunjava potrebe koje muž ne može!“
13:35 Poznati Nakon što je UKRALA drugaričinog dečka, ne prestaje da se BLAMIRA: "Ne biraš više sa kojim ćeš muškarcem biti, SRAM TE BILO"
19:30 Ispovesti Udala sam se za OČUHA i to mi je najbolja odluka: Dala je odsečan odgovor kada su je pitali da li razgovara sa MAMOM
15:30 Ispovesti Otišla je na ljubavno putovanje sa dečkom, a onda se OVO dogodilo: Nije mogla ni da sanja da će ga na takav način RAZOTKRITI!
15:20 Porodica Sara je žena koja ima MUŽA i DEČKA: Svi žive pod istim krovom, ljudi je MRZE a ona tvdi da je SREĆNICA!
10:50 Porodica Devojka uhvatila VERENIKA na delu sa njenom SESTROM: "Proveo sam pet godina sa tobom, to je previše" njihov pokušaj da se odbrane je sve zgrozio (VIDEO)
13:20 Ispovesti Oko za oko - zub za zub i svi ostadosmo SLEPI i krezavi: Kada ćeš shvatiti da druga ŽENA ne može da "UKRADE" tvog muža ako on to NE ŽELI!
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima
17:20 Horoskop Vikend horoskop za svaki znak Zodijaka: Problematične ljubavne scene čekaju jedan znak, Lavovi se izvukli