11:12 Porodica Evo kako je Vesna otkrila da je muž vara: "Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje"
16:14 Porodica Stručnjak za veze savetuje: „Žene, bežite od muškarca koji ne radi ovo za vas, ne pristajte na manje!“
17:55 Porodica Trudna je, pored muža ima i ljubavnika, a sve je šokirala javnim priznanjem: „Dečko mi ispunjava potrebe koje muž ne može!“
13:35 Poznati Nakon što je UKRALA drugaričinog dečka, ne prestaje da se BLAMIRA: "Ne biraš više sa kojim ćeš muškarcem biti, SRAM TE BILO"
19:30 Ispovesti Udala sam se za OČUHA i to mi je najbolja odluka: Dala je odsečan odgovor kada su je pitali da li razgovara sa MAMOM
15:30 Ispovesti Otišla je na ljubavno putovanje sa dečkom, a onda se OVO dogodilo: Nije mogla ni da sanja da će ga na takav način RAZOTKRITI!
15:20 Porodica Sara je žena koja ima MUŽA i DEČKA: Svi žive pod istim krovom, ljudi je MRZE a ona tvdi da je SREĆNICA!
10:50 Porodica Devojka uhvatila VERENIKA na delu sa njenom SESTROM: "Proveo sam pet godina sa tobom, to je previše" njihov pokušaj da se odbrane je sve zgrozio (VIDEO)
13:20 Ispovesti Oko za oko - zub za zub i svi ostadosmo SLEPI i krezavi: Kada ćeš shvatiti da druga ŽENA ne može da "UKRADE" tvog muža ako on to NE ŽELI!
16:45 Dom i saveti Prva pomoć za izgrebane naočare: Istrljajte staklo sredstvom koje imate u kuhinji i biće kao novo!
16:19 Zdravlje Da li je zaboravljanje normalno? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema
15:47 Lepota i Moda Ublažava bore i tamne fleke, a ne stvara crvenilo: Za nežnu i čistu kožu lica, primenite jednostavan trik s retinolom
15:16 Dom i saveti Odvod vam je zapušen zbog dlaka i sapuna? Sipajte sredstvo od 50 dinara i rešićete problem!
14:45 Ispovesti Svekrva me ponizila poklonom: Sve joj je preselo kad sam uradila ovo da bih joj se osvetila
14:12 Dom i saveti Žena pokazala „najbolji način“ čišćenja podova: Ljudi pukli od smeha, kritike se samo nižu!