15:52 Lepota i Moda Frizer poznatih otkrio koju boju kose svi traže: Probajte nijansu zalaska sunca, izgledaćete kao holivudska zvezda!
14:44 Lepota i Moda Nikako se ne farbajte pre mora: Frizer kaže da će vam kosa biti kao slama, ovo je rešenje
17:00 Lepota i Moda Možete ostati bez kose: Anastasija primenila trik za kojim su devojke masovno odlepile, pa ukazala na posledice
18:26 Lepota i Moda Ova žena je upravo razbila predrasude: Salma Hajek prošetala sedu kosu na Vimbldonu i nikad brutalnije izgledala nije!
17:05 Lepota i Moda Jesen u znaku bebi pramenova: Suptilna promena daje kosi volumen, obožavaju ih i plavuše i brinete
15:44 Lepota i Moda Pramenove Džej Lo želi svaka žena: Uz pomoć ove tehnike postiže se još veća raznovrsnost nijansi od kojih kosa deluje gušće
21:15 Lepota i Moda Pramenovi boje lešnika idealni za brinete: Penelepe Kruz pokazala kako da elegantno posvetlite kosu
21:57 Lepota i Moda Posvetlite kosu uz dva sastojka kao iz salona: Evo kako da pramenove postignete kod kuće
16:53 Lepota i Moda Pramenovi Mirke Vasiljević kao gorući trend ovog leta: Konturisanje kose skida godine, stoji i plavušama i brinetama
12:45 Lepota i Moda Tiramisu pramenovi su hit ovog proleća: Idealni su za tanku kosu, obožavaju ih i plavuše i brinete!
16:10 Lepota i Moda Frizura Žizel Bundšen kao trend ovog leta: Ženama će biti na vrhu liste želja, idealna za one koji se ne farbaju često!
11:30 Porodica "Reci mužu da ućutka svoju majku": "Pobesnela sam kad mi je svekrva rekla kako da hranim šestomesečnu bebu“
11:07 Porodica Nepopularan roditeljski trik princeze Dajane: Način na koji je smirivala neposlušnog Vilijama će vas baš iznenaditi!
10:52 Poznati Skandal na Ibici: Leonardu Dikapriju policija zabranila ulazak na privatnu žurku - drama se odvijala naočigled njegove devojke (27)
10:27 Dom i saveti Evo kako da izaberete slatku lubenicu: Prepoznaćete je po 1 znaku, probanje nije potrebno!
10:02 Ispovesti Godinama sam štedela da kupim kola: Očekivala sam da će mi porodica čestitati, a oni stalno govore ovo, dovode me do ludila!