20:45 Poznati Koliko su je prosili, malo se udavala: Slavna pevačica nije bacila vereničko prstenje, već je od njega napravila ovo
17:57 Poznati ,,Slomio si mi srce": Pevačica u suzama nakon smrti člana porodice koga je jako volela, ove slike će vas raznežiti
11:22 Lepota i Moda ,,Ja sam ikonično smeće": Pevačica izgleda kao da je pobegla sa deponije, a tek kada vidite šta joj izlazi iz usta
11:39 Poznati Menadžer je godinama DROGIRAO, SILOVAO i KONTROLISAO: Nakon što je nestala sa javne scene popularna pevačica sada izgleda BOLJE nego ikad
16:15 Zdravlje Zdravsteni RADNICI na ozbiljnom udaru: Direktorka "Batajnice" upozorila na jednu stvar, evo ko su najzeži pacijenti!
14:59 Poznati Menadžer je SILOVAO i drogirao: Popularna pevačica doživela je jezive stvari zbog koji se povukla iz javnosti na vrhuncu karijere!
17:05 Poznati Kao da nikada nije ni rađala: Pevačica (44) pokazala izvajanu figuru bez strija i celulita u crnom donjem vešu - zategnuta je kao praćka!
16:28 Porodica Otrov za decu: Sastojak u omiljenom letnjem napitku mališana može biti rizičan, evo šta kažu eksperti
15:55 Ispovesti Nisam zvala sestru na venčanje: Mrzimo se ceo život, tako da nisam imala izbora, ali mi je ipak žao jedne stvari
15:27 Poznati Proslavio 82. rođendan: Legendarni roker je u punoj energiji, partijao do sitnih sati, i to u društvu 44 godine mlađe
14:33 Lepota i Moda Suknja i šorc u istom paketu: Ovo je model koji se rasproda brzinom svetlosti, maksimalno praktičan i idealan za putovanja