07:48 Lepota i Moda Lana je proglašena najlepšom devojčicom na svetu: Danas ima 20 godina i oduzima dah svojim izgledom
11:10 Lepota i Moda Ovako danas izgleda najlepša devojčica na svetu: Plave oči i anđeosko lice osvojili su srca ljudi širom sveta, nazivaju je naslednicom Irine Šajk
14:00 Lepota i Moda Kristina je bila najlepša devojčica na svetu: Kao najmlađi super model u istoriji i posle deset godina je ZANOSNA!
20:00 Porodica Solarijumi, veštački nokti, kosa, pa čak i zubi: Majka je svoju ćerku sa samo DVE godine pretvorila u ŽENICU
14:10 Lepota i Moda Sa ŠEST godina je proglašena za NAJLEPŠE dete na planeti: Tilan danas ima 21, milione na računu, pažnju i dalje privlači LEPOTOM
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!