Kristina je bila najlepša devojčica na svetu: Kao najmlađi super model u istoriji i posle deset godina je ZANOSNA!

Vesti 18.05.2023 14:00 0

Kristina Pimenova je sa samo pet godina proglašena za najlepšu devojčicu na svetu.

devojčica

Profimedia

Kristinu Pimanovu mnogi su proglasili za "najlepšu" devojčicu na svetu, a bila je i najmlađi super model kada je sa samo pet godina njeno lice osvanulo na naslovnicama i u kampanjama mnogih brendova.

 

 

Čim je devojčica naučila da dobro hoda, poslata je na gimnastiku. A neposredno pre svog četvrtog rođendana, njena majka je poslala Kristininu fotografiju agencijama za modele - i ubrzo je devojčica počela da stalno pozira u kampanjama posvećenim novim modnim kolekcijama za decu. Zatim su njene fotografije rasule po desetinama međunarodnih medija.

 

 

Ubrzo nakon toga, počela je da snima za velike brendove i dobila je ponudu za saradnju od velike agencije za modele u Americi.

 

 

Sada Kristina ima 17 godina. Više od sedam godina živi sa svojom majkom u Kaliforniji i nastavlja da razvija svoju karijeru modela. Ima više od dva miliona pratilaca na društvenim mrežama, a povremeno glumi u filmovima, ali do sada nije imala velike uloge.

 

 

Za razliku od većine tinejdžera, Kristina ne eksperimentiše sa svojim izgledom. Devojka praktično ne koristi kozmetiku i ne farba kosu - stoga je u njenim crtama prilično lako prepoznati onu devojčicu čijoj lepoti su se svi divili pre deset godina.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading