Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : carski rez

trudnoća
11:06 Ispovesti

Priča od koje ćete se naježiti: Trudna mama umire na putu do bolnice pre nego što se dete rodi, a onda se dešava čudo

operacija
21:14 Porodica

Nova kontroverzna metoda porođaja se širi svetom: Majke u strahu, nije im jasno šta je to "Vaginalna setva"

Svaka žena treba da zna: Pet saveta za BRŽI oporavak nakon porođaja CARSKIM rezom
16:09 Porodica

Svaka žena treba da zna: Pet saveta za BRŽI oporavak nakon porođaja CARSKIM rezom

Tamaru su u 31. nedelji trudnoće hitno odveli na CARSKI REZ: "Kad su me otvorili, bebe nije bilo, shvatili su da mi je materica prazna"
09:00 Ispovesti

Tamaru su u 31. nedelji trudnoće hitno odveli na CARSKI REZ: "Kad su me otvorili, bebe nije bilo, shvatili su da mi je materica prazna"

"Carski rez NE SME da postane stvar IZBORA": Ginekolog Milošević objasnio koje su PREDNOSTI prirodnog porođaja koje žene zanemaruju
11:50 Zdravlje

"Carski rez NE SME da postane stvar IZBORA": Ginekolog Milošević objasnio koje su PREDNOSTI prirodnog porođaja koje žene zanemaruju

Horor na POROĐAJU: "Morala sam na CARSKI REZ, a onda sam osetila svaki UBOD"
10:40 Ispovesti

Horor na POROĐAJU: "Morala sam na CARSKI REZ, a onda sam osetila svaki UBOD"

POČELA SAM DA PLAČEM KADA SAM VIDELA LICE SVOG DETETA: Najlepši dan u životu mame pretvorio se u PAKAO, a onda se desilo nešto ZAPREPAŠĆUJUĆE
21:20 Porodica

POČELA SAM DA PLAČEM KADA SAM VIDELA LICE SVOG DETETA: Najlepši dan u životu mame pretvorio se u PAKAO, a onda se desilo nešto ZAPREPAŠĆUJUĆE

Poznata manekenka pokazala svoj OŽILJAK na stomaku: Svaka žena sa CARSKIM REZOM treba da bude PONOSNA, ovo više nije TABU tema!
08:44 Lepota i Moda

Poznata manekenka pokazala svoj OŽILJAK na stomaku: Svaka žena sa CARSKIM REZOM treba da bude PONOSNA, ovo više nije TABU tema!

Bolna ispovest SRPKINJE koja se porodila u Austriji: "Mojoj bebi je STALO SRCE, a oni su ODBIJALI da me porode na CARSKI REZ"
10:49 Porodica

Bolna ispovest SRPKINJE koja se porodila u Austriji: "Mojoj bebi je STALO SRCE, a oni su ODBIJALI da me porode na CARSKI REZ"

Muž je doktorku OKAČIO na ČIVILUK: Tražila je 250 EVRA za carski rez, a majka i dete su bili UGROŽENI
11:00 Ispovesti

Muž je doktorku OKAČIO na ČIVILUK: Tražila je 250 EVRA za carski rez, a majka i dete su bili UGROŽENI

"Кada sam videla lice svoje bebe, vrištala sam do muke": Poslali su je na hitan carski rez a onda se desilo nešto što medicina ne pamti
10:28 Ispovesti

"Кada sam videla lice svoje bebe, vrištala sam do muke": Poslali su je na hitan carski rez a onda se desilo nešto što medicina ne pamti

"Puna sam ožiljaka, konaca, trauma": Dariji su u bolnici u BARU uklonili plod CARSKIM REZOM u 13. nedelji, a naš GINEKOLOG objašnjava kada se i zašto radi ovaj ZAHVAT
13:48 Zdravlje

"Puna sam ožiljaka, konaca, trauma": Dariji su u bolnici u BARU uklonili plod CARSKIM REZOM u 13. nedelji, a naš GINEKOLOG objašnjava kada se i zašto radi ovaj ZAHVAT

1 2
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

Shutterstock
20:00 Dom i saveti

Ose mrze ovu biljku: Ne podnose njen miris, a ljudi ga obožavaju, zasadite je i gledajte kako beže

Shutterstock
17:57 Dom i saveti

Balzam za usne vam je uništio odeću? Ne očajavajte, evo kako da za tili čas uklonite masne fleke

gvozdeni leptir
15:06 Dom i saveti

Stari baštovani obožavaju ovu biljku: Gvozdeni leptir se lako neguje, uspeva u punoj senci, ali jedno treba izbegavati

frižider
12:19 Dom i saveti

Smanjite račun za struju: Redovno čistite ovaj deo frižidera i prepolovite troškove!

krompir
10:50 Dom i saveti

Ako vidite ove tri stvari na krompiru, nemojte ga jesti: Ovo su znaci upozorenja

watch-icon

Preporučujemo

sreća
22:00 Horoskop

Zaslužili ste uspeh: Rođeni u ova 3 znaka u nedelju, 22. juna dobijaju obećane nagrade, život im je ponovo pun radosti

prsti
21:32 Zdravlje

Prsti otkrivaju bolest: Ako vidite ovu promenu na njima, ne oklevajte, već se odmah obratite lekaru

Printscreen/Instagram/kyliejenner
20:58 Lepota i Moda

Zavodi muški pol kao od šale: Rijaliti zvezda se utegla u lateks, pa onda izbacila bujni dekolte

svađa
20:31 Ispovesti

Dečko mi je dao bezobrazan uslov: Treba da se uselimo u stan gde mu je sve besplatno, a od mene traži da platim ovu sumu

Shutterstock
20:00 Dom i saveti

Ose mrze ovu biljku: Ne podnose njen miris, a ljudi ga obožavaju, zasadite je i gledajte kako beže

Printscreen/Youtube/Amazon MGM Studios
19:28 Horoskop

Dnevni horoskop za nedelju, 22. jun: Ribe ispaštaju zbog prošlosti, Strelcima će se ostvariti želje

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.