11:06 Ispovesti Priča od koje ćete se naježiti: Trudna mama umire na putu do bolnice pre nego što se dete rodi, a onda se dešava čudo
21:14 Porodica Nova kontroverzna metoda porođaja se širi svetom: Majke u strahu, nije im jasno šta je to "Vaginalna setva"
09:00 Ispovesti Tamaru su u 31. nedelji trudnoće hitno odveli na CARSKI REZ: "Kad su me otvorili, bebe nije bilo, shvatili su da mi je materica prazna"
11:50 Zdravlje "Carski rez NE SME da postane stvar IZBORA": Ginekolog Milošević objasnio koje su PREDNOSTI prirodnog porođaja koje žene zanemaruju
21:20 Porodica POČELA SAM DA PLAČEM KADA SAM VIDELA LICE SVOG DETETA: Najlepši dan u životu mame pretvorio se u PAKAO, a onda se desilo nešto ZAPREPAŠĆUJUĆE
08:44 Lepota i Moda Poznata manekenka pokazala svoj OŽILJAK na stomaku: Svaka žena sa CARSKIM REZOM treba da bude PONOSNA, ovo više nije TABU tema!
10:49 Porodica Bolna ispovest SRPKINJE koja se porodila u Austriji: "Mojoj bebi je STALO SRCE, a oni su ODBIJALI da me porode na CARSKI REZ"
11:00 Ispovesti Muž je doktorku OKAČIO na ČIVILUK: Tražila je 250 EVRA za carski rez, a majka i dete su bili UGROŽENI
10:28 Ispovesti "Кada sam videla lice svoje bebe, vrištala sam do muke": Poslali su je na hitan carski rez a onda se desilo nešto što medicina ne pamti
13:48 Zdravlje "Puna sam ožiljaka, konaca, trauma": Dariji su u bolnici u BARU uklonili plod CARSKIM REZOM u 13. nedelji, a naš GINEKOLOG objašnjava kada se i zašto radi ovaj ZAHVAT
20:00 Lepota i Moda Džemper će biti kao nov: Uklonite dosadne grudvice na 4 jednostavna načina, ne treba vam roler
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 3. novembar: Blizance muči negativnost, Vage čeka ozbiljan posao sledeće nedelje
18:58 Porodica Mislite da vas vara? Muškarci u ovim godinama su najviše skloni neverstvu, jednoj stvari ne mogu da odole
18:29 Poznati Bili su par iz snova: Zoi Kravic i zgodni glumac raskinuli nakon 3 godine, sve su mogli, ali ovo nikako
17:57 Dom i saveti Mašina za sudove će ponovo zamirisati: Evo kako da pravilno očistite filter, ova metoda će vam olakšati život
17:30 Poznati ,,Rekli su mi da ću umreti za 10 godina": Pamela Anderson je imala samo deceniju života, a onda se desio neverovatan preokret