18:19 Ispovesti Mora da bira između majke i žene kada se vrati iz Nemačke: Stana izbacila snajku iz kuće, sve zakuvalo se kada joj je Marija odgovorila
21:09 Ispovesti Došla tetka iz Nemačke na svadbu i obrukala se dozlaboga: Posle bruke tražila još da joj spakuju ovo, svi hoće da prsnu od sramote
12:19 Poznati Ni Nemica, ni Austrijanka, nego Srpkinja: Ko je Daniela Đokić, koja je osvojila prestižnu titulu u Nemačkoj, Hajdi Klum pala pred njenom lepotom
15:25 Ispovesti Sanja, majka troje dece ispričala bolnu priču: "Rodila sam ih, sve im dala, a sada me se stide jer sam iz Bosne"
09:53 Porodica Gastarbajter Daniel (29) iz Nemačke traži ženu: Ovo su uslovi koje devojka mora da ispuni, a nama se čini da se on oženiti neće
10:58 Ispovesti Pekla je kolače i odmrzla patku, a onda joj se gubi svaki TRAG: Misteriozni nestanak penzionerke je potresao celu Nemačku, svi su se uključili u potragu!
12:05 Dom i saveti GDE NOVA GODINA PRVO STIŽE? Evo kako se slavi svuda u svetu, ali i ŠTA JE NA TRPEZAMA!
12:00 Dom i saveti GDE NOVA GODINA PRVO STIŽE? Evo kako se slavi svuda u svetu, ali i ŠTA JE NA TRPEZAMA!
12:00 Dom i saveti GDE NOVA GODINA PRVO STIŽE? Evo kako se slavi svuda u svetu, ali i ŠTA JE NA TRPEZAMA!
12:53 Poznati "Ovo je ono što ja želim": Nakon brutalnog šamaranja na Olimpijadi, sada se oglasila i Nemica
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?