14:40 Porodica Šta privlači muškarce, a šta ih odbija? Žena je anketirala 1.000 pripadnika jačeg pola i oni su joj sve otkrili!
16:35 Porodica Sitnice čuvaju ljubav: Bračna savetnica otkrila 4 navike koje su ključne za srećnu vezu
18:24 Poznati Mama Čarlija i Alana Harpera iz "Dva i po muškarca" ljubi 32 godine mlađu koleginicu: Jedan detalj u njhovoj vezi je mnoge šokirao
16:28 Porodica Najmlađi to najređe rade: Istraživanje pokazalo koliko puta mesečno ljudi imaju intimne odnose u zavisnosti od godina
17:50 Porodica Ako mu je to lakše, slagaće vas: 5 stvari koje vam muškarci nikada neće reći, a ispričaju ih prijateljima
15:40 Porodica „Oni su nepredvidivi“: Pitali su žene da li bi ostale same u šumi s medvedom ili muškarcem, odgovori su izazvali žestoku raspravu
15:57 Porodica Opa, bato! Objavljeno koja je zemlja najpromiskuitetnija, evo ko menja partnere kao čarape i na kom mestu je Srbija
12:30 Poznati Oni se vole i baš ih briga šta ljudi pričaju: Monika Beluči i Tim Barton nisu skidali ruke jedno s drugog u restoranu
11:46 Porodica Ovako ćete prepoznati zlu osobu: Jedan znak se lako uoči, a otkriva da neko ima loše namere
20:50 Porodica Momci, džabe trenirate: Žene sada privlače muškarci sa ovakvim oblikom tela, naučnici su objasnili zašto
21:49 Porodica Muškarci, obratite pažnju: Da bi žena bila zadovoljna, intimni odnos treba da traje tačno ovoliko minuta!
11:06 Poznati Brat princeze Kejt Midlton otkrio: "Vilijam je morao da prođe test pre nego što je ušao u našu familiju"
10:36 Zdravlje Da li je za srce zdravije brzo ili sporo hodanje? Jedna od ovih aktivnosti značajno smanjuje rizik od aritmije
10:05 Horoskop Čeka ih 9 godina sreće i blagostanja: Ova 3 horoskopska znaka živeće kao u bajci, njihovo zlatno vreme dolazi!
09:02 Horoskop Zaslužili ste nagrade: Subota, 19. april je dan kada će 4 horoskopska znaka dobiti ono što dugo očekuju, miljenici su univerzuma
08:32 Ispovesti Zatekla sam muža sa prijateljicom: Smislila sam opasan plan kako da im se osvetim, ispalo je bolje nego što sam očekivala