10:44 Poznati ,,Ti si uvek zvezda": Glavna glumica serije ,,Seks i grad" proslavila 59. rođendan, koleginice podelile slike iz mladosti u tu čast
17:07 Poznati Zvezda serije ,,Seks i grad" praslavila 59. rođendan: Prisetila se legendarne rečenice svog lika, nikada neće biti zaboravljena!
14:13 Lepota i Moda Koja je najlepša? Keri, Miranda ili Šarlot na žurku došle u prelepim crno-belim haljinama, izbor je baš težak
15:00 Lepota i Moda Čuvena suknja iz ,,Seksa i grada" prodata na aukciji: U to vreme nije vredela više od 500 dinara, a sada košta kao suvo zlato!
16:00 Poznati Zvezda serije "Seks i grad" u novom modnom pohodu: Slavnog dizajnera inspirisala elegantna Šarlot, jedan detalj je neizostavan!
20:30 Poznati Najskupljih 60 sekundi u istoriji televizije: Kim Katral oživela legendarnu Samantu Džons, a evo koliko je zaradila
09:28 Poznati Šarlot je u seriji oličenje prave supruge, a u životu sve suprotno: Otkrila zašto se nikad nije udala
20:30 Poznati Od Seksa ni traga, od Grada ni glasa: Odgledala sam nastavak serije "Seks i grad" da vi ne biste morali da se mučite
21:30 Poznati Snima, a nema kontakt sa koleginicama niti autorom serije: Kim Kartal se ipak nije oprostila od Samante?
13:14 Poznati Poznato šta ostale junakinje serije "Seks i grad" misle o Samantinom povratku: Evo da li su se pomirile sa koleginicom
08:00 Poznati Šarlot otkrila najveću traumu sa snimanja kultne serije "Svima je bilo smešno, a ja sam bila jako besna"
16:00 Poznati Jedva samo čekali! Izašao trejler za novu sezonu "And Just Like That", ali povratak OVOG lika nismo očekivali!
10:30 Poznati Princa Harija ovo progoni i danas: Ove Elizabetine reči ne može da zaboravi, tek sad vidi šta je uradio
10:12 Lepota i Moda Mogli biste da ostanete bez kose: Većina ovo radi, a nije ni svesna da tako brže i lakše opada
10:00 Zdravlje Slušajte lekare: Ovih 10 namirnica su bogate mineralom koji je ključan za metabolizam, evo kako da ih uvrstite u ishranu
09:24 Poznati Fatalna manekenka u 45. godini pokazala trudnički stomačić: Čeka treće dete, a niko ne može da se nagleda njene figure
08:58 Zdravlje Viktorija (28) je 30 dana provela u komi: Zbog pogrešnog lečenja joj propadali organi i opadala koža