15:55 Ispovesti Doktori otkrivaju: Ovi fizički simptomi se javljaju nekoliko dana pred smrt i predskazuju da se bliži kraj
13:15 Zdravlje Kad srce OTKAZUJE na koži se mogu pojaviti znakovi UPOZORENJA: Ako primetite ove promene odmah se obratite lekaru!
08:00 Zdravlje Šest ZNAKOVA da ste u opasnosti od prerane SMRTI: Ako ne možete da uradite ovo, definitivno nije dobar znak
10:01 Zdravlje Internista dr Šebetić UPOZORAVA: Ako imate problema sa ovim ORGANOM, ni ne pomišljajte da putujete na odmor!
09:54 Zdravlje Ovo su TRI najranija znaka SRČANOG UDARA: Ako ih primetite odmah se javite vašem lekaru
12:54 Zdravlje Kardiolozi objašnjavaju: Ovi simptomi ukazuju na srčani udar, javljaju se čak i par meseci ranije
20:00 Zdravlje Doktori otkrivaju: Više srčanih udara nakon POMERANJA sata na letnje računanje vremena, a evo i zašto!
09:00 Zdravlje Super voće za jako i ZDRAVO srce: Širi arterije za 2 sata, ali JEDAN način upotrebe nije dozvoljen
20:10 Ispovesti Došla je kod lekara zbog rane na prstu, a otišla sa STRAŠNOM DIJAGNOZOM: "Moju bolest ima samo JEDAN ODSTO LJUDI na svetu"
22:01 Poznati Iskru hteli da unište na početku karijere, a sada se "jedu" od muke: Živi kao kraljica, leži na milionima i briga je apsolutno za sve!
21:30 Ispovesti Aleksandru upozorili da će je izbaciti sa posla: "Kolega me je prijavio zbog oblačenja, a ja obučena skroz, da li je ovo vama neprikladno?"
20:40 Dom i saveti Rodiće duplo više: Sipajte 1 kašiku ove tečnosti oko paradajza, plodovi će biti krupni i sočni
20:14 Porodica Jednojajčani blizanci proslavili 100. rođendan: Samo jednu poruku su imali za mlađe generacije
19:46 Poznati Ovako izgleda jedini biološki sin Breda Pita i Anđeline Džoli: Godinama ga niko nije video, a sada je viđen sa njom na ulici!