11:30 Porodica Danas se otvaraju vrata magije ovo morate da uradite da vas prati ljubav: Stari srpski rituali koji su obavezni na Đurđevdan
20:31 Porodica Znate li šta treba jesti ujutru na Đurđevdan? Evo koju namirnicu 6. maja valja poslužiti ukućanima za zdravlje i napredak
15:45 Porodica Đurđevdanski venac donosi čuda: Evo kako da privučeš sreću, ljubav i plodnost, ovako se pravilno plete
10:50 Porodica U utorak je Đurđevdan: Ovo treba da uradite sutra uveče kako bi svetac zaštitio vašu kuću od zla
17:31 Porodica Stari običaji za zdravlje i lepotu: Devojke ako na Đurđevdan, uradite ovo, do kraja godine ćete se udati
07:14 Porodica Stari običaji za zdravlje i lepotu: Devojke ako danas, na Đurđevdan, uradite ovo, do kraja godine ćete se udati
08:30 Porodica Da li se za ĐURĐEVDAN jede samo MRSNA hrana? Odgovor će vas iznenaditi, ovo su NAJVEĆE zablude o KRSNIM SLAVAMA!
13:30 Porodica Mnogi sutra obeležavaju ĐURĐEVDAN kao krsnu slavu: Sveštenik otkriva kako slaviti u danima žalosti!
18:22 Porodica Danas se slavi Đurđevdan: Običaji nalažu da se VENČIĆI puste NIZ VODU, evo zašto, veoma je BITNO za svakog vernika
11:58 Porodica Sutra je ĐURĐEVDAN: Ako želite ZDRAVLJE i BOGATSTVO potrebno je da uradite ove narodne RITUALE
14:35 Horoskop Pun mesec donosi sreću za 3 znaka horoskopa: Od 12. maja najzad izlaze iz lošeg perioda i besparice!
14:03 Zdravlje Orhideja u saksiji će cvetati cele godine! Napravite đubrivo od 1 sastojka koji sigurno imate u kući
13:30 Ispovesti Evo kako sam uhvatila muža s ljubavnicom: Pozvala sam restoran u koji je rekao da ide s prijateljima i ovo uradila
12:58 Dom i saveti Neprijatan miris iz sudopere se širi kućom? Pomešajte ova 2 sastojka i brzo ćete rešiti problem!
12:26 Porodica Čisti creva kao metla, a košta 40 dinara! Ako ga jedete svaki dan, poboljšaće varenje i ojačati imunitet
11:55 Ispovesti Samo što se nisam šlogirala! Kupila sam izgubljen kofer na aerodromu i zanemela kad sam ga otvorila