14:25 Ispovesti Bolna ispovest: Slavica je preživela pakao zbog muža nasilnika i izgubila decu u požaru
14:33 Ispovesti Nije mu se svidelo kako je zapržila paprikaš: Muž je pobesneo, tukao je dok nije pala u nesvest
21:05 Ispovesti Ništa nije slutilo na zlo: Dijanu prvi muž tukao, drugi ostavio kad se razbolela, a evo kako sad živi
16:00 Ispovesti Ćerka Đorđa Balaševića je prijavila muža za NASILJE: To isto je pre nekoliko godina uradila i NJENA SESTRA
20:44 Porodica Žena iz Srbije na MONSTRUOZAN način opravdava nasilje: Za nju je ŠAMAR odraz poštovanja i to nije najjezivije što je rekla
19:30 Porodica Žena pozvala POLICIJU i naručila PICU: "Znao sam da nešto nije u redu, odmah sam poslao PATROLU na adresu"
11:05 Porodica Ženu prebije muž i ostavi u nesvesti: Kako je moguće da u Srbiji još uvek ima zatucanih koji kažu "svaka priča ima dve strane"
21:00 Porodica On je u NJU pucao, A ONA želi sad da mu OPROSTI: Žena koja je jedva izvukla ŽIVU glavu tvrdi da je sama IZAZVALA napad i da je ona kriva za SVE
11:48 Poznati "Pljuvao je, ponižavao, bacao...": Bosanski GLUMAC optužio OCA za ZLOSTAVLJANJE majke, nije više mogao da ĆUTI, a sad mu je stigla i KRIVIČNA PRIJAVA
13:19 Ispovesti Tukao me je dok se nisam ONESVESTILA: Stravična ispovest PRETUČENE sestre naše poznate tiktokerke
21:15 Ispovesti Nazvala je POLICIJU kako bi naručila PICU: Službenik je osetio da nešto NIJE u redu i ODMAH poslao patrolu
16:41 Porodica Danica Crnogorčević i suprug Ivan obeležili Aranđelovdan: Ona u jeleku, on u mantiji dočekuju goste
16:09 Lepota i Moda Nataša, Sara i Sajsi, koja više grmi? Poznate dame zablistale na crvenom tepihu, Seka Aleksić bacila sve u trans?
15:55 Zdravlje Svakodnevno se tuširate, ali ovaj deo tela niko ne pere: Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite
15:45 Dom i saveti Pravilo "treći dan" ovde ne važi: Većina pravi grešku sa čuvanjem ruske salate i time joj skraćuju rok
15:25 Zdravlje Zastrašujući simptom koji je promenio sve: Barbara se probudila noću zbog svraba, a onda saznala užasnu dijagnozu