10:35 Ispovesti Kad nemaš gde da pobegneš: Život žene koju su roditelji vratili nasilniku i rekli ‘trpi dok dišeš’, ćerka rešila prekinuti pakleni krug
14:17 Poznati Muž prelepe glumice izneo jezive optužbe: „Vara me, zavisna je od lekova, a da znate tek šta sam joj našao u mobilnom!“
14:55 Porodica Od šarma do pakla: Majka troje dece otkrila, "Muž mi je stavio kanap oko vrata – jedva sam ostala živa"
14:25 Ispovesti Bolna ispovest: Slavica je preživela pakao zbog muža nasilnika i izgubila decu u požaru
14:33 Ispovesti Nije mu se svidelo kako je zapržila paprikaš: Muž je pobesneo, tukao je dok nije pala u nesvest
21:05 Ispovesti Ništa nije slutilo na zlo: Dijanu prvi muž tukao, drugi ostavio kad se razbolela, a evo kako sad živi
16:00 Ispovesti Ćerka Đorđa Balaševića je prijavila muža za NASILJE: To isto je pre nekoliko godina uradila i NJENA SESTRA
20:44 Porodica Žena iz Srbije na MONSTRUOZAN način opravdava nasilje: Za nju je ŠAMAR odraz poštovanja i to nije najjezivije što je rekla
19:30 Porodica Žena pozvala POLICIJU i naručila PICU: "Znao sam da nešto nije u redu, odmah sam poslao PATROLU na adresu"
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?