11:21 Dom i saveti Najjeftinija stvar za "podmazivanje" kostiju i zglobova: Za samo 7 dana ublažava bolove u rukama, nogama, leđima
21:40 Zdravlje Simptom RAKA ŽELUCA može da se otkrije u PRVOJ FAZI: Pacijenti koji osete OVE SIMPTOME, već su u metastazi
10:15 Zdravlje Vratite SVE pršljenove na MESTO: Instruktorka Mirjana Jemović pokažala VEŽBU kojom je OTKLANJAJU bolovi u kičmi
10:15 Zdravlje Uvrtanje u KOLENU pokreće mišiće i ZGLOBOVE: Instruktorka Mirjana Jemović pokazala VEŽBU koja vraća NERVNI sistem u RAVNOTEŽU
09:40 Zdravlje Vežba koja suzbija sve bolove u leđima i varatu: Radi se manje od JEDNOG minuta i zateže bukvalno celo TELO!
10:59 Zdravlje Kako izlečiti IŠIJAS?: Ako vas boli noga, problem je u kičmenoj moždini, a ovo su prirodni lekovi i vežbe!
22:04 Zdravlje Jovanku je godinama mučio bol u ovom delu tela: Stavila je beli luk u mleko i rešila problem!
21:42 Porodica Poslednji broj u godini rođenja otkriva sudbinu: Saznajte da li vas u životu čeka sreća ili patnja
21:17 Zdravlje Da li su bolje sveže ili zamrznute borovnice? Evo koje imaju više vitamina, iznenadićete se!
20:51 Ispovesti Dečak je jeo roštilj i dobio užasan bol u uhu: Analize kod lekara su pokazale uzrok koji ledi krv u žilama!
20:25 Dom i saveti Sa ovim sastojkom pita s jabukama neće biti gnjecava: Taj trik primenjuju Mađari, zato su im kore uvek vazdušaste
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog