Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Najžena
Naslovna
Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Tema: zakon
Porodica u agoniji: Žena moždano mrtva tri meseca, ali trudnoća mora da se nastavi
16.05.2025. 11:47
|
0
Najnovije
Najčitanije
26min
Mislila sam da ne mogu bez slatkiša: Ovaj plan od 21 dan mi je uništio želju za šećerom
56min
Ljubavna priča počela pre 21 godinu, kako i gde su se upoznali? Čime se bavila Melanija pre braka sa Donaldom?
1H
Kad se serija završi, počinje prava drama… Šta se zaista desilo između Zverke i Keri?
1H
"Puder se kruni i skida sa kože, odvaja se u komadićima": Čitateljka u agoniji, a mi smo joj dali rešenje
1H
Posle sedam godina muke menja im se tok sudbine: Dva znaka ulaze u najsrećniji period u životu
Vidi sve
DOM I SAVETI
ZANIMLJIVO
Žene u Srbiji masovno počele da kuvaju jabuke i piju toplu vodu: Evo u čemu je fora
11:18
|
0
Prinstcreen | Printscreen/TikTok/chahrazadscuisine
Trend
Isprobala sam viralni čizkejk: Sprema se za minut, kažu da je fantazija, ali ovo morate da dodate
08:30
|
0
Foto: Shutterstock | Shutterstock
NARODNI RECEPT ZA OPORAVAK
Verovalo se da ova smesa brzo vraća snagu posle bolesti: Uzimale su se dve kašike dnevno
10:01
|
0
Foto: Printscreen | FOTO/PRINTSCREEN/YT
Trikovi
Ma kakva voda, najiskusnije domaćice ovako rešavaju problem: Samo ovo dodaju u kacu sa kiselim kupusom, upije so momentalno (ukoliko ste ga presolili)
15:15
|
0
Najnovije
Foto: Shutterstock | shutterstock
provereno!
Mislila sam da ne mogu bez slatkiša: Ovaj plan od 21 dan mi je uništio želju za šećerom
17:26
|
0
Profimedia
Slavlje
Ljubavna priča počela pre 21 godinu, kako i gde su se upoznali? Čime se bavila Melanija pre braka sa Donaldom?
16:56
|
0
Foto: Printscreen | Foto: Printscreen/Youtube
HOLIVUD BRUJI
Kad se serija završi, počinje prava drama… Šta se zaista desilo između Zverke i Keri?
16:37
|
0
Shutterstock/Phovoir
Draga saveta
"Puder se kruni i skida sa kože, odvaja se u komadićima": Čitateljka u agoniji, a mi smo joj dali rešenje
16:20
|
0
Foto: Shutterstock
HOROSKOP
Posle sedam godina muke menja im se tok sudbine: Dva znaka ulaze u najsrećniji period u životu
16:15
|
0
Shutterstock/New Africa
Staro, a novo
Najmanje skine 10 godina, dakle ludački podmlađuje: Ova boja je bila hit od 2010. godine, sada opet dominira, frizeri padaju s nogu
15:57
|
0
Vidi sve
Porodica u agoniji: Žena moždano mrtva tri meseca, ali trudnoća mora da se nastavi