11:17 Poznati Ko je lepa Jovana kojoj je Dejvid Bekam javno čestitao rođendan? Viktoriju je izvukla iz dugova, a ona joj nije čestitala
21:19 Poznati Megan Markl fotografijom objavila srećnu vest: Čestitke stižu sa svih strana, a sama slika govori više od 1000 reči
11:35 Porodica 10 najlepših čestitki za Novu godinu: Sa osmehom u 2025, usrećite najbliže kad otkuca ponoć
12:18 Poznati Ko stoji iza Harijeve čestitke za rođendan? Ovaj razvoj događaja se nije očekivao, sumnja se da je ona umešana u sve
16:30 Poznati Bili na korak do razvoda, a sada ne mogu da dišu jedno bez drugog: Silvester Stalone najnežnijom objavom čestitao supruzi rođendan
11:24 Poznati Novogodišnja čestitka čuvenog kuvara, RAZBESNELA je sve: Nekada bio omiljen a sada samo pljušte UVREDE!
19:10 Poznati Jelena Đoković danas slavi ROĐENDAN: Prvo je ona podelila PRELEPU poruku, a zatim joj je i NOVAK čestitao divnim rečima
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac