13:20 Poznati "Jako su disciplinovane": Privatna kuvarica Kardašijanki otkrila ishranu rijaliti zvezda, bićete iznenađeni
11:36 Poznati Kloi Kardašijan nosila je flaster na licu: Svi su mislili da je zbog BUBULJICE, a sada je stigla JEZIVA dijagnoza
12:00 Poznati SRAMOTNE porcije na svadbi Kortni Kardašijan: Hrana na njenom venčanju je jedna od NAJTUŽNIJIH stvari koje sam ikada videla
08:40 Poznati Šok, ali stvrano ŠOK! Kim Kardašijan menja profesiju, iako se mnogi smeju zbog njenog NOVOG ZANIMANJA, ovo je zaista istina!
07:51 Dom i saveti Danas 30. maja 2025. tranzit kvadrata Meseca i Venere donosi preokret: 3 horoskopska znaka će se u narednom periodu opariti
22:06 Porodica Medeni mesec sam provela s drugim muškarcem: Evo zbog čega sam donela tu neobičnu odluku
21:16 Porodica Sestrice raznežile 11 miliona ljudi: Devojčice od 3 i 6 godina se posvađale i preslatko rešile problem
20:50 Dom i saveti Zaboravite na ulje kad pravite kajganu: U tiganj stavite ovaj sastojak, biće kremastija i ukusnija!
20:25 Ispovesti Moja mama je mrtva za mene! Sa 55 godina sam prekinula kontakt s njom, zbog ovoga ne mogu da je trpim