Ljudi na sve spremni, pa glume poljubce, da bi drugi primetili da su zaljubljeni? Pevačica i fudbaler u zanosu, stručnjakinja za govor tela ih razotkrila

Nedeljko Tišanović Vesti 09.09.2024 20:20 0

Njihov ljubavni zanos opet je privukao pažnju javnosti..

MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica Tejlor Svift i njen dečko, fudbaler Travis Kelsi, nedavno su postali glavna tema u medijima zbog navodnog "ljubavnog ugovora".

Na društvenim mrežama se pojavio dokument sa logom PR agencije Full Scope koji tvrdio da su oni lažirali svoju vezu i da će je prekinuti 28. septembra. Međutim, agencija je brzo saopštila da je dokument falsifikat, a Tejlor i Travis su pokušali da dokažu da su zaista zaljubljeni. Oni su nedavno zajedno prisustvovali US Open-u u Njujorku, gde su javno pokazivali nežnosti.

Tejlor je nosila crveno-belu haljinu koju je kombinovala sa crvenim ružem, dok je Travis bio u upečatljivom outfitu brenda Guči.Stručnjakinja za govor tela, Džudi Džejms, tvrdi da je Svift svojom modnom kombinacijom poslala "snažnu poruku da je zaljubljena".

mpi04 / MediaPunch / imago stock&people / Profimedia

mpi04 / MediaPunch / imago stock&people / Profimedia

 

 

 Tejlor nije devojka koja radi stvari polovično i njeno vrlo javno, stilizovano pojavljivanje sa Travisom izgleda kao veoma empatična poruka napisano velikim slovima i uz dodatne emotikone, usred drame koja se dogodila prošle nedelje — rekla je ona, prenosi Mirror.

Crvena haljina i crveni ruž šalju snažnu poruku da je zaljubljena, kao i njen govor tela dok stoji sa Travisovom rukom oko struka i pokazuje svoj zaljubljeni osmeh dok naginje glavu prema grudima svog dečka. Jedna ruka joj je podignuta gore i iza njegovog vrata, otkrivajući njen ranjivi pazuh i donji deo ruke, a čak i ruka koja se odmara na njemu ima prsten sa crvenim srcem od rubina, okružen dijamantima. Tejlorin ljubavni jezik je glasan i jasan ovde i nema znakova suptilnosti jer cilja na to da svi primete njene osećaje — dodala je Džudi.

Tejlor

MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

 

Par je stajao tako da postigne maksimalnu vidljivost, a u jednom trenutku pevaju i plešu u slučaju da ih neko nije primetio, te da pošalju poruku da su kao par vrlo usklađeni. Nakon njenih prikaza zaljubljenosti, Tejlor se okrenula prema njemu kako bi ga romantično poljubila, prvo povlačeći njegov kardigan da bi dobila njegovu pažnju. Poze i rituali ovde izgledaju kao da ih vodi Tejlor, dok Travis izgleda srećno, ali i pomalo zbunjeno. Čini se da on želi da preuzme vodstvo, ali nije previše siguran kako da stvori svoju javnu poruku — istakla je stručnjakinja.

Džejms je takođe napomenula da je Tejlorin poljubac bio nežniji i romantičniji, dok je Travis u svoj poljubac ubacio i malo komedije.

Čak i njihov smeh izgleda kao empatičan, preuveličan prikaz kako bi fanovima poslali poruku da su srećni i da se zabavljaju zajedno — poručila je.

 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading