Nikol Kidman se ne menja: Zablistala u božanstvenoj haljini na filmskom festivalu u Veneciji, ali ovaj detalj je izazvao sukob na mrežama

Vesti 31.08.2024 18:27 0

Izgled je ulepšala crnim crnim štiklama, bisernim minđušama i dijamantskim prstenom

Nikol

SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Filmski festival u Veneciji je poznat po najglamuroznijim trenucima u istoriji mode. Na primer, trenutak kada je Lejdi Gaga nosila ogromnu roze haljinu modne kuće Valentino prekrivenu perjem, uoči premijere filma ,,Zvezda je rođena" 2018. godine.

Nikol Kidman, koja je ove godine u žiži događaja, je naizgled imala za cilj da održi stilsku reputaciju filmskog festivala. Na premijeri svog novog filma ,,Babygirl", Kidmanova je nosila dramatičnu haljinu sa korzetom iz kolekcije ,,Schiaparelli Couture" za jesen 2024.

Haljina je na gornjem delu imala korzet u neutralnoj boji prekriven crnim šljokicama i resama sa perlama ispod struka. Zamršeni dizajn su upotpunili detalji na leđima i slojevi tkanine od tila koji su se širili od njenih grudi, dok je donji deo uključivao crnu somotsku suknju sa prorezom.

Izgled je ulepšala crnim crnim štiklama, bisernim minđušama i dijamantskim prstenom. Kidmanova je svoju plavu kosu oblikovala u raspuštene talase, a na licu je imala roze rumenilo i malo ljubičastog karmina.

Kidmanova u erotskom trileru ,,Babygirl" (sa Antoniom Banderasom i Harisom Dikinsonom u glavnim ulogama), igra moćnog generalnog direktora koji započinje opasnu aferu sa mlađim muškarcem.

„Ovo je priča jedne žene, i nadam se da je to veoma oslobađajuća priča“, rekla je Kidman tokom konferencije za novinare ranije tokom dana, kako prenosi People

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading