Džoan Kolins (91) objavila slike s odmora: Evo kako uživa na letovanju sa 32 godine mlađim suprugom, godine joj ne mogu ništa!

Vesti 05.08.2024 13:42 0

Džoan, bez obzira na godine, često putuje sa suprugom i njihove fotografije objavljuje na društvenim mrežama.

džoan kolins

Shutterstock

Glumica koja ima 91 godinu je na letovanju u čuvenom mondenskom mestu Sen Trope na Azurnoj obali. Tamo se kupa i sunča sa suprugom Pirsijem Gibsonom koji ima 59 godina. Par je pozirao na luksuznoj jahti na kojoj su im se pridružili prijatelji.

Razlika u godinama im ne smeta

Džoan Kolins je sa sadašnjim suprugom u braku od 2002. godine. "Bili smo sjajni prijatelji pre nego što smo se venčali. Radili smo zajedno predstavu. Uživali smo jedno s drugim. Družili smo se. I nastavili smo da se se družimo narednih godina. Pisali smo ljubavna pisma - to je bilo postepeno. I shvatili smo da smo na istoj talasnoj dužini", izjavila je jednom prilikom glumica. Mnogi često ističu veliku razliku u godinama koja postoji između njih dvoje, ali za nju je to "samo broj". Džoan ističe da "nikad nije kasno" da se pronađe prava ljubav.

 

 

Otkrila tajnu dobrog izgleda

"Prelepa si, ti baš živiš život. Zaslužila si to", poručili su joj obožavaoci u kometarima ispod objavljenih fotografija i davali komplimente za fantastičan izgled. Jednom prilikom je Džoan Kolins za strane medije otkrila tajnu dobrog izgleda. "Ne držite dijetu, samo jedite manje. Ako treba da smršate nekoliko kilograma da biste obukli nešto, jedite kuvana jaja i brokoli tri dana. Ako morate da grickate, jedite još brokolija. Vežbajte, morate, koliko god to da mrzite", rekla je.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading