Pre Jelene Tomašević ludo je voleo lepu Lidiju: Evo ko je bivša devojka Ivana Bosiljčića, izgleda kao grom

Nedeljko Tišanović Vesti 05.09.2024 16:52 0

Ono čime se ona bavi će vas oduševiti...

ATA Images/Antonio Ahel

ATA Images/Antonio Ahel

Glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević su u braku više od 12 godina.

Pre nego što je otpočeo romanu sa Jelenom, Ivan je navodno imao kratku romansu sa mladom balerinom Lidijom Novaković, koja je bila deo baletske postavke u mjuziklu "Cigani lete u nebo", gde je Ivan igrao glavnu ulogu. 

Lidija dolazi iz Pančeva, gde je završila osnovnu baletsku školu, a dalje usavršavanje nastavila u Beogradu. Danas se bavi baletom u Pozorištu na Terazijama.

Njihova romansa, koja je trajala nekoliko meseci, nije opstala. 

Podstimo i na jednu situaciju kada su se Ivan i Jelena su se privremeno razdvojili 2009. godine, ali su se kasnije pomirili i nastavili zajedno. Pevačica se jednom prilikom prisertila tog perioda. 

Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: Treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je: "Napisao sam ti jednu pesmu". I pusti mi on pesmu "Da mi je da mi se vrati moj dragi". Kažem ja da ne dolazi u obzir ja njemu da pevam: "Da mi je da mi se vratiš" — ispričala je kroz smeh Jelena Tomašević i dodala:

Stvarno, ja da ispadam jadnica, neću da pevam ovu pesmu. I prođe neko vreme, bogami, mislim oko dve godine, Ivan i ja smo se već pomirili. U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem: "E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpevala". Kada je čuo pesmu, Ivan je bio oduševljen: "Ovo je božanstveno, zašto nisi snimila?"— ispričala je pevačica nedavno za domaće medije, prenosi Blic.

 

Bonus video:

Komentari (0)
Loading