Razvode se nakon 28 godina ljubavi: Slavna glumica podelila srceparajuću vest, ove reči su potresle milione ljudi!

Vesti 30.08.2024 14:13 0

Glumica je prvi put upoznala Pagana 1996. godine kada je nastupao u El Floriditi, kubanskom klubu i restoranu u Los Anđelesu

Lija

XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

Lija Remini i suprug Anđelo Pagan se razvode nakon više od dve decenije braka.

Glumica (54) i preduzetnik su objavili da žele da okončaju brak posle 21 godine u zajedničkoj objavi na Instagramu u četvrtak, 29. avgusta.

,,Evo nas. Posle 28 godina zajedno i 21 godine braka, odlučili smo da podnesemo zahtev za razvod", počelo je saopštenje. „Ova odluka je doneta nakon mnogo razmišljanja i pažnje, i koliko god da je razvod težak, mi ovome pristupamo sa pozitivnim stavom jer znamo da je to ono što je najbolje za nas.

 ​​„Ponosni smo na to kako smo izdržali zajedno.“ Dok prihvataju novu situaciju, oni će i dalje „proslavljati praznike zajedno, gledati omiljene TV emisije i okupljati se kao porodica“.

„Dakle, veliko pitanje — zašto? Jednostavno rečeno, oboje smo se promenili, kao i ljudi, i navikli smo da igramo uloge koje nam više ne odgovaraju. Posle mnogo truda i razmišljanja, odlučili smo da učinimo ovaj korak, koji odražava ko smo mi danas“, napisali su.

„Naša povezanost je i dalje jaka — samo se promenila. Mislimo da je uspeh imati brak koji je trajao toliko dugo i stvorio toliko lepih uspomena, posebno podizanje naše neverovatne ćerke. Iz naše perspektive, ovaj brak je bio ogroman uspeh. A sada se radujemo što ćemo stvoriti još više lepih trenutaka - samo na drugačiji način."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leah Remini (@leahremini)

 

Remini i Pagan su rekli da žele da budu maksimalno transparentni pošto su tokom godina svoj brak delili javno na televiziji.

„Delimo ovu nepoznatu teritoriju sa svima vama dok javno činimo prve korake u ovoj sledećoj fazi naših života“, nastavlja se u saopštenju. „Voleli bismo da svi imaju više pristupa različitim vrstama priča o odnosima i da se ne osećamo tako izolovano u kretanju kroz promene koje milioni parova prave svake godine. Nadamo se da naše putovanje može inspirisati druge da vide ti odnosi – bilo da se menjaju ili prekidaju — nisu neuspesi. Nastavićemo da delimo delove naših života dok se krećemo kroz ovo novo poglavlje.

Glumica je prvi put upoznala Pagana 1996. godine kada je nastupao u El Floriditi, kubanskom klubu i restoranu u Los Anđelesu, ističe People

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading