Nije cvećka, prvu ženu varao sa dadiljom? Evo kako se raspao brak Bena Afleka i Dženifer Garner

Nedeljko Tišanović Vesti 25.08.2024 18:15 0

Ova saznanja ulivaju nove sumnje...

Dženifer Garner

Profimedia

Možda glumac Ben Aflek jednostavno nema sreće sa ženama koje se zovu Dženifer! Pre nego što je po drugi put započeo vezu s pevačicom i glumicom Dženifer Lopez, bio je u braku s drugom Dženifer - glumicom Dženifer Garner. S Garner je ima troje dece, ali je njihov brak na kraju neslavno završio.

Iako se sada mnogo spekuliše o uzrocima razvoda Afleka i Lopez, tačan razlog još uvek nije potvrđen.

Međutim, kada je reč o braku između Afleka i Garner, par se upoznao i zbližio tokom snimanja filma "Daredevil". U to vreme, Aflek je bio u vezi s Dženifer Lopez, dok je Garner bila u braku sa Skotom Folijem. Njihova vezu ozvaničili su krajem 2004. godine, a Aflek je ubrzo zaprosio Garner, prenosi The Mirror.

Venčali su se 2005. godine i dobili prvo dete, ćerku Vajolet. Tri godine kasnije, objavili su da čekaju drugo dete, i 2009. godine stigla je Serafina, koja je kasnije promenila ime u Fin. Dva leta kasnije, dobili su sina Semjuela. Međutim, samo nekoliko dana nakon proslave desete godišnjice braka, par je najavio razvod.

—  Nakon dugog razmišljanja i pažljivog razmatranja, doneli smo tešku odluku o razvodu. Idemo napred s ljubavlju i prijateljstvom jedni prema drugima i predanošću zajedničkom roditeljstvu naše dece, čiju privatnost molimo da poštujujete u ovom teškom trenutku. Ovo će biti naš jedini komentar o ovoj privatnoj, porodičnoj stvari. Hvala na razumevanju — kazali su tada.

Razvod između Bena Afleka i Dženifer Garner bio je okončan 2018. godine. Tokom tog perioda, pojavile su se glasine da je za kraj njihove romanse možda bila kriva dadilja Kristin Ouzounia, s kojom je Aflek navodno imao aferu. Ipak, glumac i ljudi bliski njemu demantovali su te tvrdnje. Sam Aflek je otkrio da se tokom braka osećao "zarobljeno", što je delimično doprinelo njegovom povećanom konzumiranju alkohola.

Imali smo brak koji nije funkcionisao. Bio je to neko koga volim i poštujem, ali s kim više ne bi trebalo da budem u braku... — kazao je Aflek. 

U 2021. godini, Ben Aflek je priznao da je tokom svog braka sa Dženifer Garner potražio utehu u alkoholu. Iako su ga mnogi kritikovali zbog toga što je sugerisao da je njegova bivša žena možda kriva za njegov alkoholizam, glumac je te kritike demantovao.

Nakon razvoda, Garner i Aflek su ostali u prijateljskim odnosima. Garner je započela vezu s biznismenom Džonom Milerom. Neki izvori su čak tvrdili da je Garner pokušavala da pomogne Afleku i Lopez u prevazilaženju njihovih bračnih problema, ali se činilo da nijedna pomoć nije mogla da spasi njihov odnos.

 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading