Optužen za zlostavljanje i kanibalizam, izbačen sa svih koloseka: Poznati glumac švorc, nema ni za gorivo, a plivao u parama

Nedeljko Tišanović Vesti 28.08.2024 13:36 0

Zaista morbidno...

MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Američki glumac Armi Hamer suočavao se s teškim optužbama za sek*ualno zlostavljanje od strane bivše devojke pre tri godine. Nedugo zatim, njegova druga bivša partnerka iznela je šokantne tvrdnje, sugerišući da je on kanibal. Nakon skandala, Hamer je ostao bez posla i novca, pa se danas snalazi na razne načine kako bi mogao sebi priuštiti osnovne stvari.

Nedavno je na Instagramu objavio da će morati da proda svoj kamionet kako bi se finansijski stabilizovao.

Otkako sam se vratio u Los Anđeles, sipao sam gorivo u svoj kamionet u vrednosti od 500 dolara i ne mogu sebi to priuštiti. Više ne mogu da priuštim gorivo — rekao je on. Dodao je i da je to „u redu“.

Imam novi automobil. Mali je. Hibrid je. Verovatno ću trošiti 10 dolara goriva mesečno — rekao je.

Hamer je takođe naveo da mu je bilo jako teško da se reši svog kamioneta i objasnio zašto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @armiehammer

Kupio sam ga kao božićni poklon 2017. godine. Jako sam voleo taj kamionet, išao sam s njim na kampovanje širom zemlje više puta i na duga putovanja — ispričao je.

Armi Hamer se prisetio kako je svojim kamionetom dolazio po svoju decu nakon što su se rodila. On ima dvoje dece, kćerku Harper i sina Forda, iz braka sa bivšom suprugom Elizabet Čambers.

Razveo se od Elizabet tik pre nego što su ga optužile njegove bivše devojke za sek*ualno zlostavljanje. Kasnije su se pojavile i optužbe za emocionalno zlostavljanje, manipulaciju, silovanje i kanibalizam. Hamer je sve optužbe odbacio, tvrdeći da su svi susreti s tim devojkama bili sporazumni.

Zbog tih optužbi, Hamer je izbačen iz Holivuda, a njegova poslednja uloga bila je u filmu "Death on the Nile" iz 2022. godine. Iako se trenutno ne bavi glumom, Hamer je rekao da je zahvalan što se sve to dogodilo jer je ranije bio nezadovoljan sam sa sobom.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading