Njihov san o "velikoj porodici" propao: Ben Aflek više ne želi da viđa decu Dženifer Lopez?

Nedeljko TIšanović Vesti 27.08.2024 11:48 0

Novi raspleti u njihovom odnosu.

dženifer lopez

Shutterstock

Dženifer Lopez čak i nakon razvoda pokušava da se druži sa Aflekovom decom, ali Ben nema iste želje. Njegov dobar odnos sa blizancima nestao je preko noći, a nekada se činilo kao da je bio "očuh iz bajke".

Ben Aflek i Dženifer Lopez nisu gubili vreme, a mnogima se činilo kao da ih iskustvo stečeno pre dvadesetak  godina ništa nije naučilo. Ovog puta, zvezde su u celu priču uključile i decu, a san o "velikoj srećnoj porodici" raspršio se za manje od dve godine!

Glumac i pevačica su se vrlo brzo uselili u zajedničku rezidenciju, a sa njima su živela i njihova deca: Lopezini blizanci iz braka sa Markom Entonijem i Afleckovo troje dece iz braka sa Dženifer Garner.

Iako su svi govorili kako porodice sjajno funkcionišu zajedno, Aflek je vrlo brzo zaboravio koliko su mu značili blizanci.

Aflek je tokom ove dve godine često bio fotografisan sa Maksom i Emom, vodio ih je u šoping, a i sama ga je Lopez hvalila tvrdeći da je sjajan otac.

Dok se Aflek prikazivao kao sjajan otac samo dok je brak trajao, Lopez i dalje održava blizak odnos s njegovom decom. Najstarija Vajolet nedavno je viđena kako nosi haljinu svoje maćehe, a i Aflekov sin pre nekoliko dana viđen je u njenom društvu.

Izvori tvrde da je Lopez ostala u bliskim odnosima i s decom, ali i s Dženifer Garner, dok je glumac prekinuo kontakt sa blizancima.

Ona je u kontaktu s decom i dobra je mama — rekao je izvor za strane medije navodeći kako je Lopez bila u dobrim odnosima i s decom Marka Entonija.

Bonus video: 

 

 

 

Komentari (0)
Loading