Ovaj detalj znaju samo devojke koje su bile intimne sa njim: Oglasila se ljubavnica Dejvida Bekama — Viktorija će poludeti

Nedeljko Tišanović Vesti 27.08.2024 09:16 0

Isplivali novi detalji..

Dejvid i Viktorija Bekam

EPA

Nakon što je prošlogodišnji Netflixov dokumentarac "Bekam" ponovo privukao pažnju javnosti, interesovanje za Rebeku Lus, ženu koja je 2004. godine izazvala jedan od najvećih medijskih skandala, ponovo je oživelo. Njen život posle tog incidenta i dalje intrigira mnoge.

Skandal iz 2004. godine

Sredinom 2004. godine, Rebeka Lus je otkrila svoju aferu sa oženjenim fudbalerom Dejvidom Bekamom dok je on bio u Španiji. Detalje te afere izložila je u intervjuu za tabloid News Of The World, što je izazvalo ogroman medijski interes. Skandal je ozbiljno poljuljao reputaciju Bekama, koji je do tada bio poznat kao odan muž pevačici Viktoriji Bekam.

Rebeka je ostala pri svojoj priči i bila spremna da je iznese pred sudom. Isticala je da postoji specifičan detalj na telu Dejvida Bekama koji je poznat samo ženama koje su bile intimne s njim. Ovaj detalj je dodatno potpalio javni interes i doprineo širenju skandala.

Posledice skandala

Ovaj skandal imao je ozbiljan uticaj na život Dejvida Bekama i njegove porodice. Viktorija Bekam se, navodno, osećala osramoćeno i povukla se sa decom iz Španije, prvo se preselivši u Ujedinjeno Kraljevstvo, a zatim u Ameriku.

Viktorija je priznala da su se tokom boravka u Madridu osećali kao da su protiv svih, i da se nisu osećali kao tim. Osećanja tuge i stresa su bila izrazita i uticala su na nju.

Dejvid Bekam nikada nije priznao aferu, ali je nakon skandala dobio još dvoje dece sa Viktorijom, prenosi Story.hr

 

Bonus video:

Komentari (0)
Loading