"Kao da će svake sekunde da naskoči na nju": Ljudi šokirani kako se slavna glumica ponaša u emisiji

Tatjana Badarević Vesti 24.08.2024 14:24 0

Dru Barimor našla se na meti kritika zbog toga što je previše bliska sa svojim gostima u svojoj emisiji.

Dru Barimor

Profimedia

 

U nekoliko navrata su se gledaoci "The Drew Barrymore Showa" zgrozili i svoje mišljenje izrazili na društvenim mrežama kada su videli kako se voditeljka šoua, Dru Barimor prisno ponaša prema svojim gostima.

"Plaši me ovo. Baš je čudno", "Dru je jeziva i previše se ulizuje svojim gostima", "Držanje za ruku i milovanje prelaze moje granice", neki su od komentara nakon što je snimak Barimor i Opre Vinfri prošle godine postao viralan na internetu. Sada je voditeljka, na slavlju u susret 5. sezone tok šoua rekla da će vežbati fizičku distancu sa svojim gostima, iako joj to nije jača strana, prenosi Page Six.

 

 

"Pre svega, uvek ćemo biti veliki u radosti i smehu i dobrom osećaju. To je bilo nešto što sam oduvek želela da učinim, ali nikada nisam mislila da će se pokrenuti u pandemiji. Pokušavati da se oslonim na veselje i dobru komediju u to vreme bilo je stvarno čudno i otkačeno...", govorila je voditeljka.

"Znate li koliko mi je teško pala pandemija? Bila sam sama u studiju. Volim da budem sa ljudima...", dodala je. Vinfri je, kada je prošle godine gostovala u tok šou, aplaudirala Barimor jer je vodila emisiju bez publike tokom pandemije. Teško je, rekla je Vinfri, voditi šou bez publike jer ne dobijaš njihovu energiju.

Kasnije je, nakon niza kritika na internetu, Vinfri stala u odbranu Barimor tvrdeći da joj nije bilo neprijatno i da ju je zapravo utešilo milovanje ruke. Barimor je svesna kritika na njen pristup prema gostima, a sinoć se na taj račun i našalila pa rekla da njen stil intervjuisanja nije svima omiljen.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading