Majica koju obožavaju sve žene: Dru Barimor pokazala kako nosi prelep model brenda Điđi Hadid, izazvala opšti haos na mrežama

Vesti 23.08.2024 16:18 0

Njima se dopao print njene majice, kontrastne boje, pa čak i način na koji je zadržala opušten izgled...

Dru

MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Još pruga! Još boja! I još mode od Dru Barimor

Glumica je objavila novi modni momenat na Instagramu i u opisu napisala: „Veoma skromno. Veoma pažljivo“, aludirajući na najnoviji TikTok trend. Ovim je izazvala opšte oduševljenje od strane fanova.

Njima se dopao print njene majice, kontrastne boje, pa čak i način na koji je zadržala opušten izgled uz par širokih farmerki. Nekoliko pratilaca se čak raspitivalo kog brenda je majica i, na sreću dobilo odgovor.

 

 

„Dru uvek bez napora izgleda moderno u našoj prugastoj majici“, odgovorio je @guestinresidence, zvanični nalog za brend Điđi Hadid, koji je viđen i na Tejlor Svift i Blejk Lajvli.

Iskreno, ima smisla jer se čini da je njen video iz vremena kada je Điđi Hadid gostovala u njenoj emisiji u maju, ističe People.

Podsećamo, Dru je na premijeri „Čarlijevi anđeli: Totalno zagušenje“ u Njujorku, glumica je nosila sivu majicu na kojoj je pisalo „Dečko mi je van grada“. Na očima je imala ,,smokey eye" i crni ajlajner. To je bilo oličenje stila i mode ranih 2000-ih.

Dru

PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

 

Dru se uz pomoć poznate šminkerke Šani Darden i slavnog frizera Krisa Epltona vratila u prošlost početkom juna ove godine. „O, Bože, upravo sam pogledala“, rekla je zvezda kada je videla svoju transformaciju.

 

 

Video je jako sladak, i jasno je zašto se Dru raznežila kada je videla svoj odraz u ogledalu. ,,To sam ja?" pitala je. ,,Ponovo se osećam kao ta devojka."

Barimorova je imala crnu boju kose i nije bila spremna da se rastane od nje, pa je Eplton zarad transformacije iskoristio zadivljujuću plavu periku. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading