Pink zapevala sa ćerkom: Ljudi ne mogu da veruju koliko liči na majku, a tek kada joj čujete glas!

Vesti 23.08.2024 15:52 0

Pink je zapevala u četvrtak uveče, ubrzo nakon što je bend ,,The Chicks" nastupio sa pesmom „The Star-Spangled Banner

Pink

Jacek Boczarski / AFP / Profimedia

Pink je iznenadila Nacionalnu konvenciju Demokratske stranke u četvrtak, 22. avgusta, tako što je sa sobom povela svoju ćerku Vilou Sejdž Hart i sa njom zapevala svoj hit iz 2017. godine „What About Us“.

Pevačica je 22. avgusta u duetu sa svojom ćerkom, pevala pesmu pre nego što potpredsednica Kamala Haris održala svoj istorijski govor.

Pink deli Villou sa svojim suprugom Kerijem Hartom. Ona je već nastupala na sceni sa svojom majkom i pridružila se Pink tokom snimanja ,,A Million Dreams (Reprise)" za album ,,The Greatest Showman: Reimagined" kada je devojčica imala 7 godina. Pink i Hart (49), takođe dele sina Džejmesona (7).

 

 

Pink je zapevala u četvrtak uveče, ubrzo nakon što je bend ,,The Chicks" nastupio sa pesmom „The Star-Spangled Banner“, navodi People.

Vilou, rođena je 2. juna 2011., je prvo dete Pink i Kerija. Kao i njena mama, za Vilou je poznato da ima jak stav i obično se može videti sa novom jarkom bojom kose. Ali ona takođe gaji ljubav prema pevanju i poseduje sirovi scenski talenat.

Ona je oduševila svoju mamu obradom pesme Olivije Rodrigo na školskoj priredbi u decembru 2022. godine, a takođe joj se i pridružila na sceni na početku njene turneje ,,Summer Carnival Tour"  otpevavši duet i još jednom dokazavši da joj u budućnosti sledi pevačka karijera. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading