Sestra Toma Kruza je takođe članica sajentologije: Evo zašto su svi bili šokirani njenom pojavom

Tatjana Badarević Vesti 24.08.2024 08:03 0

Svo četvoro braće i sestara je posvećeno sajentologiji.

Marijan Hneri

Profimedia

 

Tom Kruz "uhvaćen" je na ulicama Londona  sa sestrom koju nemamo priliku često da vidimo u javnosti. Kruz i njegova sestra Marijan Henri snimljeni su kad su izlazili iz helikoptera, a brojni obožavatelji smatraju kako su jako slični.

Marijan je takođe sajentološkinja, ali se o njenom privatnom životu malo toga zna. Kruz ima još dve sestre: Lija En koja je dve godine starija od Toma i stariju, Kes Kapacorijo.

Marijan Hneri

Profimedia

 

 

Svo četvoro braće i sestara posvećeno je sajentologiji. Upravo mu načela te verske zajednice zabranjuju kontakt sa ćerkom Suri i bivšom suprugom, Kejti Holms, i to samo zato što nisu deo slavnog kulta.

U sajentologiji postoji koncept diskonekcije koji je jako bitan sajentolozima, a predstavlja prekid svih veza između sajentologa i prijatelja, kolega i članova porodice za koje se smatra da su neprijateljski raspoloženi prema ovoj religiji. Među sajentolozima se prekid veze smatra važnom metodom za uklanjanje prepreka duhovnom rastu.

Prema izjavama Crkve, diskonekcija se koristi kao "poslednje utočište" samo ako ljudi koji se protive sajentologiji ne prestanu sa svojim protivljenjem, čak ni nakon što im se daju "prave informacije" o sajentologiji, jer veruju da su antagonisti Crkve samo oni koji imaju lažne podatke.

Tom Kruz, međutim, nikada nije javno rekao da ne želi da ima ništa sa svojom ćerkom, a nije poznato da li ju je i formalno obavestio da ona više nije deo njegovog života. Ipak, poznato je da je devojka nedavno prestala da koristi njegovo prezime, te se sada predstavlja kao Suri Noel.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading