Patolog princeze Dajane odgovorio na pitanje koje je celu planetu zanimalo: Ono što je rekao sve je iznenadilo

Tatjana Badarević Vesti 23.08.2024 17:10 0

Princeza Dajana i Dodi Fajed poginuli su u saobraćajnoj nesreći avgusta 1997. godine.

princeza Dajana

Profimedia

 

Jedan od najpoznatijih svetskih forenzičkih patologa, dr. Ričard Šeperd pregledao je više od 23.000 mrtvih tela. On je taj koji je dobio zadatak da ponovo pregleda telo princeze Dajane za zvaničnu istragu njene smrti i otkrio je neka od bizarnih pitanja s kojima se suočio, kako piše Daily Express.

"Ljudi su pitali: "Da li je bila lepa?" "Da li je bila mirna" "Da li je bila trudna", rekao je Šeperd i dodao: "Uvek sam pokušavao da ne kažem ništa. Ono što mogu reći jeste da nije bilo patoloških dokaza da je princeza Dajana trudna".

 

 

Patolog je takođe rekao da bi Dajana preživela da se vezala sigurnosnim pojasom. Vozač, Henri Pol, za kojeg se kaže da je imao nivo alkohola u krvi dvostruko veću od dopuštene, takođe je poginuo u stravičnoj nesreći. Telohranitelj Trevor Res jedini je preživeo.

 

 

Porota u princezinoj istrazi utvrdila je da je njihova smrt rezultat "velike nepažnje" Henrija i paparaca koji su pratili vozilo na motociklima.

Podsetimo, Dajana (36) i njen ljubavnik Dodi Fajed (42) poginuli su u sudaru Mercedesa u podvožnjaku u glavnom gradu Francuske u avgustu 1997. godine.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading