,,Možda je to u ženskoj prirodi": Megan Markl oduševila sve prisutne neverovatnim gestom, ustala u sred razgovora i uradila ovo!

Vesti 22.08.2024 16:02 0

Ona je momenat opisala kao primer ženskih sposobnosti za rešavanje problema

Megan Markl

Profimedia

Megan Markl je divnim gestom u Kolumbiji dokazala da se bori za žene. 

Ona je tokom panela u forumu ,,Afro Women" primetila da ventilator ne radi kako treba, te je ustala u sred diskusije i okrenula ga je ka sebi i ostalim ženama.

Nakon što je popravila ventilator, Megan je dobila pohvalu od potpresednice Fransije Markez. Njene koleginice su se nasmejale kada su shvatile šta se dešava. Kada se Megan vratila na svoje mesto, ona je na španskom rekla da ,,žene pomažu ženama".

Jedna od žena je pohvalila Megan rečima: ,,Bravo, hvala Vam. Žene popravljaju situaciju, mnogo Vam hvala."

Ona je momenat opisala kao primer ženskih sposobnosti za rešavanje problema.

,,Kada vidiš da nešto nije kako treba, onda to popraviš. Možda je to u ženskoj prirodi, bilo da je ventilator ili nešto drugo," rekla je. ,,To je ono što mi kao žene radimo; mi radimo više stvari u isto vreme, mi popravljamo."

Tokom četvorodnevne posete Markla i princa Harija Kolumbiji, vojvotkinja je zapanjila svojom šarenom garderobom koja je takođe sadržala nekoliko sentimentalnih detalja.

Megan

/ SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Tokom pomenutog panela, Megan je odala počast kulturi zemlje tako što je nosila šarenu suknju od šljokica koju je napravila kolumbijska dizajnerka Silvia Čerasi. Ona je takođe dala priznanje njenoj i Harijevoj deci, Arčiju i Lilibet, sa ugraviranom zlatnom ogrlicom sa priveskom, a ujedno i svojoj pokojnoj svekrvi princezi Dajani, tako što je nosila njen čuveni sat brenda Kartije, prenosi InStyle

 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading