Madona plus 6: Zvezda objavila retku sliku sa celom porodicom, ljudi ne veruju koliko su se promenila njena deca!

Vesti 21.08.2024 21:03 0

Tokom večere sa porodicom i prijateljima Madona je pozirala sa svom decom — Rokom (24); Stelom (11); Ester (11); Lurd „Lolom” Leon (27); Davidom Bandom (18); i Mersi Džejms (18)

Madona

Printscreen/Instagram/madonna

Madona, živi ,,La Dolce Vita" (srp. ,,Sladak život").

Zvezda se putila u Italiju na proslavu svog 66. rođendana sa svoje šestoro svoje dece. Iako su Madonina deca često deo nastupa na njenoj turneji i ona deli njihove slike na Instagramu, retko je videti porodičnu sliku.

Pevačica je 19. avgusta, tri dana nakon svog rođendana, na svom Instagramu podelila nekoliko slika na kojima su prikazani slikoviti momenti njenog odmora u Italiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Na nekim od fotografija su prikazani njeni autfiti i njen sin, Roko Riči, kako pozira sa njom pored torte u čast njegovog 24. rođendana, dok se na drugim slikama vide 11-godišnje bliznakinje, Stela i Ester.

Tokom večere sa porodicom i prijateljima Madona je pozirala sa svom decom — Rokom (24); Stelom (11); Ester (11); Lurd „Lolom” Leon (27); Davidom Bandom (18); i Mersi Džejms (18).

Madona

Printscreen/Instagram/madonna

 

Ona je 11. avgusta objavom na Instagramu čestitala rođendan Roku, prenosi InStyle.

„Srećan rođendan Roko—dug i krivudavi put kroz sva tvoja raspoloženja i inkarnacije je bio buran i pun iznenađenja. Ali tvoja radoznalost. i umetnička duša su bile lepak koji nas je držao zajedno kroz sve to “, napisala je ona u opisu slika iz njegovog života.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

„Hvala Bogu na umetnosti. Hvala Bogu na tebi. Bili smo zajedno kroz mnogo života. Hvala ti što si me ponovo izabrao. Volim te — zauvek.“ 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading