Madona ne gubi vreme sa 37 godina mlađim dečkom: Njihova nova zajednička fotka usijala mreže

Tatjana Badarević Vesti 20.08.2024 21:26 0

Madona je proslavila 24. rođendan svog sina, a slavlju se pridružio i njen novi dečko.

Profimedia

Profimedia

 

Američka pop ikona Madona objavila je niz fotki na Instagramu na kojima je pozirala sa svoje šestoro dece na proslavi 24. rođendana sina Roka. Pop ikona nedavno je proslavila svoj 66. rođendan u blizini Pompeja, a sada je otkrila kako je u Italiji proslavila i rođendan svog sina.

Madona je sa sinom pozirala pored ogromne torte s natpisom "Srećan rođendan, Roko", a slavlju se pridružio i njen novi dečko, fudbaler Akim Moris.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Pevačica i fudbaler pozirali su u usklađenim belim kombinacijama, a na jednoj fotki Moris je drži za ruku. Podsetimo, Madona i Akim poznaju se već neko vreme. Nekoliko meseci nakon što je raskinula s partnerom koji je bio 35 godina mlađi, ponovo se zaljubila u 28-godišnjeg Akima, a par je viđen u Portofinu u Italiji. 

Zajedno su proslavili američki Dan nezavisnosti, što je Madona potvrdila objavom niza fotografija na kojima se drže za ruke, a među njima je i jedna na kojoj se maze na kauču.

Akim je rođen na Jamajci, a trenutno živi u Njujorku. Završio je političke nauke na Univerzitetu Stony Brook, a ranije se bavio i fudbalom.

Bonus video:

 

@najzena.rs Naš glumac oženio je 32 godine mlađu glumicu #najžena #žena #fyp #fypシ゚ ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading