Megan Markl otkrila kakav je Hari kao muž i otac: Ono što je rekla, ostaće urezano u sećanju mnogih

Tatjana Badarević Vesti 20.08.2024 19:36 0

Hari i Megan Markl proveli su četiri dana u Kolumbiji, a tamo je glumica pričala kako joj je suprug najveći oslonac i podrška.

Megan Markl

Profimedia

 

Princ Hari (39)  i njegova supruga bili su na četvorodnevnom putovanju u Kolumbiji, na kojem je Megan Markl (43) učestvovala na sastanku o "Afro ženama i moći". Tamo je izrekla svoje vrlo jasne stavove koji su prožeti feminističkim načinom razmišljanja, ali dotakla se i svog braka, piše Newsweek.

Megan je otkrila kako odrasta njihova ćerka, princeza Lilibet.

Megan Markl

Profimedia

 

 

- Ohrabrujem našu ćerku, koja je apsolutno pronašla svoj glas sa tri godine i jako smo ponosni na to. Želim da obezbedim da se devojčice osećaju kao da se njihov glas čuje, a dečake odgajati da slušaju devojčice. Uloga muškaraca je ključna u ovome, a moj suprug je primer toga, rekla je Markl te dodala kako princ Hari podržava njenu viziju vaspitanja.

Osim toga, pokazala je kako im cvetaju ruže u braku. Svojim nežnim gestom upućenom Hariju, mnogi su protumačili kako su zaljubljeni kao prvog dana.

Njihova ljubav je počela 2016. godine, kada su, na nagovor prijatelja, izašli na prvi dejt na slepo, te se zaljubili na prvi pogled. U novembru 2017. par se verio, a 2018. su se venčali. Godinu dana kasnije dobili su sinčića Arčija.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading