Sirova bahatost pokazana na delu: Slavna glumica umislila da je "Bogom dana", pa se neviđeno izblamirala

Tatjana Badarević Vesti 17.08.2024 16:07 0

Blejk Lajvli u poslednje vreme na stalnoj meti kritika javnosti i medija zbog svog ponašanja.

Blejk Lajvli

Printscreen/TikTok

 

Blejk Lajvli je u poslednje vreme na stalnoj meti kritika javnosti i medija zbog svog ponašanja. Novi video koji kruži društvenim mrežama prikazuje Blejk na londonskoj premijeri filma "It Ends with Us" te je zabeležen trenutak kada joj neko iza kamere daje narukvicu prijateljstva, sličnu onima koje razmenjuju fanovi Tejlor Svift.

Prozvali su je bahatom zbog njenog postupka

Poznata glumica pristojno se zahvaljuje na poklonu, ali zatim narukvicu prosleđuje svojoj asistentkinji te govori: "Ne uklapa mi se uz autfit, ali nosiću je kasnije." Njen postupak izazvao je lavinu komentara ljudi koji smatraju da je bezobrazna i bahata te da ju je mogla bar iz pristojnosti staviti na ruku u tom trenutku. 

 

@allocine Blake Lively est fan de son nouveau bracelet de l'amitié ....#onregardequoi#swifties #friendshipbracelets #itendswithus #filmtok ♬ son original - AlloCiné

 

Video zatim prikazuje mladu glumicu Izabelu Ferer, koja takođe dobija na poklon narukvicu, ali je za razliku od Blejk odmah stavlja na ruku i s ponosom pokazuje. To je još više podstaklo javnost da osudi postupak Blejk Lajvli.

"Blejk je nova Amber Herd"

"Blejk je nova Amber Herd", "Kako nas je tako dugo zavaravala?", "Zašto i kako tek sad spoznajemo ko je zapravo ona?", "Ovo samo govori o tome kakva je", "Ne mogu da verujem da je to rekla", nizali su se komentari razočaranih obožavatelja. 

Neki od njih su istakli da se narukvica zapravo i slaže uz njenu modnu kombinaciju. "Meni se čini da se uklapa uz njene minđuše", "Haljina i narukvica su iste boje", bili su samo neki od komentara ispod objave. Mnogi su je usporedili sa Redžinom Džordž, glavnom negativkom u filmu Mean Girls. 

Bilo je i onih koji u njenom postupku nisu videli ništa loše: "Ne znam čemu drama, ima pravo da joj se ne svidi poklon", "Nije ništa strašno uradila."

Pažnja s novog filma preusmerena je na neke druge stvari

Podsećamo, novi film It Ends with Us postao je pravi hit u bioskopima i na društvenim mrežama nakon premijere. U njemu glume Blejk Lajvli i Džastin Baldoni, no pažnja se s filma preselila na navodne tenzije i nesuglasice između glavnih glumaca. 

 

@blakelivelylove Our favorite couple at the “It Ends With Us” premiere in New York 💐 #blakelively #blakelivelyandryanreynolds #ryanreynolds #itendswithus ♬ lover - ౨ৎ

 

U poslednjih nekoliko dana TikTok, Reddit i X preplavljeni su nagađanjima o mogućem sukobu između Lajvli i Baldonija. Te glasine sada su potvrdili i izvori iz filmske industrije, piše Business Insider. Spekulacije o lošem odnosu između njih počele su da se šire nakon što su mnogi primetili da nisu zajedno promovisali film.

Navodno je reditelj i glavni glumac It Ends with Us Džastin Baldoni angažovao stručnjakinju za krizni menadžment Melisu Nejten da mu pomogne u smirivanju drame oko filma.

Poznata glumica takođe je na meti kritika jer mnogi tvrde da je promotivnu turneju filma iskoristila za promociju svojih proizvoda za negu kose, nazvanih Blake Brown. Na društvenim mrežama mnogi ističu da je marketinška kampanja filma s njene strane bila pogrešna jer ga prikazuje kao zabavan i romantičan film, dok zanemaruje važnu temu porodičnog nasilja o kojem on zapravo govori.

Bonus video:

 

@najzena.rs Kako je Slavica za manje od minut postala milijarderka? #fypシ゚viral #fypシ #najzena #žena #slavica ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading