"Htela sam da dam momentalno otkaz!" Isplivao šok intervju sa Blejk Lajvli zbog koje je novinarka pala u očaj

Tatjana Badarević Vesti 15.08.2024 14:07 0

Pričale su o filmu Café Society, koji je izašao za vreme snimanja intervjua.

Blejk Lajvli

Profimedia

 

Poznata glumica Blejk Lajvli trenutno se suočava s mnoštvom kritika zbog najnovijeg filma "Priča se završava s nama”, snimljenom prema istoimenom romanu Kolin Huver. Problem je nastao jer je promovisala film kao ljubavni, iako je važan deo tematike porodično nasilje.

Zbog toga, sad su pod lupom njeni prethodni intervjui, uključujući i jedan iz 2016. godine koji mnogi opisuju kao vrlo neprijatan, prenosi Unilad.

Pre tri dana na YouTube ga je objavila norveška novinarka Kjersti Fla, navodeći u naslovu da je zbog njega htela da da otkaz.

 

 

Pričale su o filmu "Café Society", koji je izašao za vreme snimanja intervjua. Na početku videa, novinarka je Lajvli čestitala na novonajavljenoj trudnoći i “malom trudničkom stomačiću”, na šta joj je glumica uzvratila iste čestitke, iako Fla vidljivo nije bila trudna.

Korisnici su komentarisali kako se atmosfera intervjua celo vreme činila napeta i da je ponašanje glumice bilo šokantno.

- Intervju sa Blejk Lajvli i njenom koleginicom Parker Pouzi bila je najneprijatnija situacija koju sam ikad doživela - napisala je Fla u opisu videa.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading