Dženifer Aniston je samo jednom rekla šta misli o Anđelini Džoli: Nakon što joj je otela muža, slavna glumica oplela po njoj

Tatjana Badarević Vesti 16.08.2024 18:05 0

Zvanični razvod Dženifer Aniston i Breda Pita pokrenut je u martu 2005. godine, a Pit se već u julu pojavljivao sa Anđelinom Džoli.

Dženifer

Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Dženifer Aniston i Bred Pit važili su za jedan od najomiljenijih holivudskih parova, stoga je njihov razvod u januaru 2005. godine, nakon samo pet godina braka, šokirao javnost. Zvanični razvod je pokrenut u martu iste godine, a Pit se već u julu pojavljivao u javnosti s novom izabranicom Anđelinom Džoli.

Obožavatelji su za krah ljubavi krivili upravo Džoli, u koju se glumac zaljubio tokom snimanja filma "Gospodin i gospođa Smit". Mnoge je rastužilo i to što je Dženifer planirala porodicu s Bredom, dok su on i Anđelina objavili da čekaju dete u januaru 2006, samo tri meseca nakon što je njegov brak sa zvezdom "Prijatelja" finalizovan.

Ipak, umesto mržnje, Dženifer je u javnosti neretko govorila lepe stvari o bivšem suprugu i njihovom braku.

 

 

"Bila bih robot kad bih rekla da ne osećam trenutke ljutnje, povređenosti, neprijatnosti. U ovom trenutku je tako nejasno. Toliko je daleko u mojim mislima da se ne mogu ni setiti tame. Ne žalim ni zbog čega. Bila je to lepa, komplikovana veza", priznala je u jednom intervjuu 2008.

S druge strane, omiljena glumica jednom prilikom je javno prozvala Anđelinu Džoli zbog onog što je rekla u intervjuu za Vogue. Naime, glumica je priznala da je njena ljubavna priča s Bredom započela na setu "Gospodin i gospođa Smit", kada je glumac još uvek bio u braku sa Dženifer, piše Hindustan Times.

 

 

"Tamo su bile ispisane stvari koje su očito bile iz vremena kad nisam bila potpuno svesna šta se događa. Osećala sam da je neprikladno otkrivati ​​te pojedinosti." Ono što je rekla o tome kako je svaki dan jedva čekala da dođe na posao? To je bilo stvarno neukusno," rekla je tada.

Podsećamo, Bred i Anđelina razveli su se u septembru 2016. godine, a zajedno imaju troje biološke dece. Sve do danas sporovi između nekada zlatnog holivudskog para, nisu rešeni. Iako su mnogi bili uvereni kako se radi o savršenom paru koji uživa u porodičnoj idili, stvarnost je bila daleko od istine.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading