,,Moje bebe su mi sve": Naomi Kembel otkrila kako je biti majka u 54. godini života, ovoga se plaši više nego smrti!

Vesti 15.08.2024 11:22 0

Otkako je otkrila da je postala majka, Naomi je držala u tajnosti njihova imena, kao i njihove datume rođenja

Naomi Kembel

Profimedia

Naomi Kembel daje obožavaocima retki uvid u svoj život van centra pažnje.

Ona je u novom intervjuu otkrila kako je majčinstvo stalno uči novim stvarima i da je biti majka „najveća radost“ u njenom životu. Kembelova je rekla da je u maju 2021 godine. dobila ćerku preko surogat majke, a zatim i sina u junu 2023. godine.

,,To je najveća radost", rekla je za Harper's Bazaar. „Najveći blagoslov je što imam ove dve nevine, prelepe duše i što mogu da im budem majka. Mnogo učim svakoga dana. Oni su dobra deca.”

„Prelep mali blagoslov me je izabrao da budem njena majka“, napisala je ona na Instagramu kada je najavila dolazak svoje ćerke (objava je od tada izbrisana). ,,Toliko sam počastvovana što imam ovu nežnu dušu u svom životu, nema reči kojima bih opisala doživotnu povezanost koju sada delim sa tobom, anđele moj. Nema veće ljubavi."

Otkako je otkrila da je postala majka, Naomi je držala u tajnosti njihova imena, kao i njihove datume rođenja. Iako nije ponudila nikakve detalje o njima u svom novom intervjuu, rekla je da vole da putuju, iako je ne prate kada ima posla.

,,Definitivno ih ne vodim iz Njujorka u London na dvodnevno snimanje", rekla je ona. ,,To je previše, ali moja deca vole da putuju."

 

 

Kembelova je u intervjuu za The Times, govorila o tome kako je majčinstvo promenilo njen pogled na skoro sve, napominjući da su joj oni sada glavni prioritet i da se nada da će biti uz njih tokom svake prekretnice .

„Moje bebe su mi sve. Zbog toga se plašim budućnosti", rekla je ona. „Nadam se boljem svetu za moju decu. Oni su 110 posto moj prioritet. Moram biti uz njih kada krenu u školu.” 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading