Čak ni njihovi zaposleni ne mogu više da ih podnesu: Radnici masovno daju otkaze Megan i Hariju, a ovo je razlog

Tatjana Badarević Vesti 14.08.2024 09:34 0

Ovaj otkaz ponovo je stavio u fokus poteškoće koje vojvoda i vojvotkinja imaju sa zadržavanjem svog osoblja.

princ Hari

Profimedia

 

Kada je vojvoda od Saseksa imenovao Džoša Ketlera za svog šefa osoblja ranije ove godine, rečeno je da je on savršen čovek koji će "voditi" princa Harija "kroz njegovu sledeću fazu."

Međutim, Daily Mail  saznaje da je Ketler iznenada dao otkaz nakon samo tri meseca na toj poziciji, usred raznoraznih intriga koje su se izdogađale.

"Džoš Ketler više ne radi za njih", rekao je izvor iz Kalifornije za Daily Mail.

Ovaj tajming otkaza je dodatan udarac za Harija i njegovu suprugu Megan Markl jer se očekivalo da će Ketler da ih prati na njihovoj "kvazi-prijateljskoj turneji" po Kolumbiji, koja počinje ove nedelje.

Ketler je u maju pratio Harija tokom njegove posete Londonu kako bi proslavio desetu godišnjicu Invictus Gamesa, sportskog događaja koji je princ organizovao za povređene i bolesne. Takođe je bio s Harijem i Megan tokom njihove trodnevne turneje po Nigeriji, a čuvao je Hariju leđa dok se sastajao s vladinom delegacijom u toj afričkoj zemlji.

princ Hari

Profimedia

 

 

Ovaj otkaz ponovo je stavio u fokus poteškoće koje vojvoda i vojvotkinja imaju sa zadržavanjem svog osoblja. Naime, od njihovog venčanja 2018. najmanje 18 zaposlenih dalo im je otkaz.

"Ono što govori sve jeste činjenica da, celo vreme dok sam tamo radio, nisam čuo niti jednog sadašnjeg ili bivšeg zaposlenog koji govori da bi ponovo prihvatio taj posao da mu se pruži prilika. A to nisu zaposleni koje su oni pronašli na autoputu, mnogi od njih su ljudi koji su se ranije istakli na svojim pozicijama šefova u firmama ili nekim drugim visokim dužnostima", otkrio je jedan bivši član Saseksovog osoblja za Daily Mail.

Ketler, za kojeg se navodi da je Amerikanac, pre je radio za Cognixtion, proizvođača medicinske opreme.

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading