Viktorija Bekam jednim potezom pokazala koliko poštuje Kejt Midlton: Megan će zbog ovoga poludeti od zavisti

Tatjana Badarević Vesti 10.08.2024 11:33 0

Viktorija je stvarno bila zabrinuta za Kejt i zajedno s Dejvidom poslali su joj puno poruka podrške. Viktorija je htela Kejt i da priredi jedan poseban gest, otkrio je izvor blizak porodici Bekam.

Viktorija Bekam

AP/Scott Garfitt

 

Dizajnerka Viktorija Bekam i njen suprug, bivši fudbaler Dejvid Bekam već su godinama u odličnim odnosima s članovima britanske kraljevske porodice i zato Viktorija poslednjih meseci intenzivnije komunicira s Kejt Midlton, kojoj joj početkom ove godine dijagnostikovan rak te je podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji. 

- Viktorija je stvarno bila zabrinuta za Kejt i zajedno s Dejvidom poslali su joj puno poruka podrške. Viktorija je htela Kejt da priredi poseban gest pa je princezi od Velsa pripremila poseban paket svojih najdražih proizvoda - rekao je izvor blizak Bekamovih. Viktorija i Kejt nisu bliske prijateljice, ali princeza je nekoliko puta nosila njene kreacije. Kejt je u januaru 2023. nosila ​​pletenu haljinu iz kolekcije Viktorije Bekam, a na finalu Vimbldona prošle godine je nosila sunčane naočare ove dizajnerke i bivše pevačice grupe Spice Girls.

 

 

- Iako su dosta različite, Viktorija se može poistovetiti s velikim pritiskom javnosti pod kojim se Kejt nalazi poslednjih meseci. Viktorija je zato odlučna u nameri da joj pomogne i stvori prijateljski odnos s princezom. Želja joj je da stilizuje odevne kombinacije princeze od Velsa - ispričao je izvor.

 

 

Viktorija i Dejvid bili su bliski s princem Harijem i njegovom suprugom Megan Markl te su bili i zvanice na njihovom venčanju 2018. godine i Megan je često nosila kreacije s potpisom Viktorijine modne kuće. To prijateljstvo je na kraju puklo jer je Megan bila uverena kako Bekamovi medijima plasiraju određene informacije iz njenog privatnog života. Iako su Bekamovi to negirali, Megan i Hari su prekinuli kontakt s njima.

- Ta situacija je zapravo išla na ruku Bekamovima jer su tako potvrdili svoju odanost kraljevskoj porodici te su dali do znanja kako ne podržavaju postupke koje su Megan i Hari imali prema određenim članovima porodice i nisu verovali u optužbe koje su iznosili protiv kraljevske porodice - izjavio je izvor. 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading