Evo ko bi mogao da dobije ulogu Britni Spirs: Vest o snimanju filma odjeknula kao bomba, a ovo su detalji

Tatjana Badarević Vesti 06.08.2024 21:26 0

Universal Pictures je kupio prava na njene memoare koji su prošle godine šokirali svet.

Britni Spirs

Shutterstock

 

Pevačica Britni Spirs je prošle godine objavila memoare "The Woman In Me" u kojima je progovorila o teškim trenucima kroz koje je prošla tokom života. Sad je Universal Pictures kupio filmska prava na njenu knjigu te je u pripremi biografski film o pevačici, piše Variety.

Film će režirati Džon Ču, reditelj filma "Crazy Rich Asians", a produciraće ga Mark Plat koji je u karijeri dobio dva Emija i Tonija, a poznat je po filmovima "Legally Blonde" i "Scott Pilgrim vs. the World". Dvojac je već sarađivao na mjuziklu Wicked u kojem glavnu ulogu ima Arijana Grande.

Universal Pictures je prava na memoare osvojio na aukciji. Oko filma se oglasila i Britni na društvenim mrežama. "Uzbuđena sam što mogu sa svojim obožavateljima podeliti da sam radila na tajnom projektu s Markom Platom. On je uvek snimao moje omiljene filmove. Ostanite s nama", poručila je.

 

 

Iako detalji o filmu nisu još uvek poznati, nagađa se ko bi mogao imati glavne uloge. Brojni smatraju kako bi ulogu Britni dobro mogle odigrati Sidni Svini, Edison Rae, Dav Kameron i Mili Bobi Braun, a brojni fanovi pevačice su rekli da bi za istu ulogu savršena bila Sabrina Karpenter, koja je trenutno među najpoznatijim pop pevačicama u svetu. U ulogu Džastina Timberlejka bi se, kako brojni smatraju, savršeno uklopili Hari Stajls ili Džošua Baset.

Inače, memoari koje je Britni objavila u oktobru 2023. su se prodali u više od 2,5 miliona primeraka samo u SAD-u.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading