Snimiće se film o Britni Spirs na osnovu njenih bombastičnih memoara: Slavna pevačica otkrila sve detalje "tajnog projekta"

Tatjana Badarević Vesti 02.08.2024 16:21 0

Memoari "The Woman in Me" izašli su prošle godine i postali veliki hit.

Britni Spirs

Shutterstock

 

Studio Universal kupio je prava na knjigu Britni Spirs, njene memoare "The Woman in Me", a film će režirati Džon M. Ču i Mark Plat. Pevačica je na društvenim mrežama napisala kako s Platom radi na "tajnom projektu", navodi Variety

- On je napravio sve moje najdraže filmove - napisala je i poručila obožavateljima da prate razvoj situacije. 

 

 

Njeni memoari izašli su prošle godine, a samo u SAD-u se knjiga prodala u 2,5 miliona primeraka. U knjizi je Britni pisala o svom životu od "Miki Maus Kluba", o teškoj situaciji sa svojim ocem, ali i o bivšem dečku, Džastinu Timberlejku.

 

 

Osim štampanog primerka, jako je popularna i audioknjiga čija je naratorka Mišel Vilijams. 

- Dala sam srce i dušu u ove memoare i zahvalna sam svojim obožavateljima i čitaocima širom sveta na njihovoj podršci - rekla je svojevremeno Spirs. Ona je od 2008. do 2021. bila pod konzervatorstvom svog oca, a na sudu je pre tri godine tvrdila da ju je zlostavljao pre nego što je sudija ukinuo konzervatorstvo. U maju ove godine finalizovan je njen razvod od Sema Asgarija. 

Od tada živi relativno mirnijim životom, obožava da objavljuje snimke sebe kako pleše na društvenim mrežama, a šta je sa njenom muzičkom karijerom? 

"Nikada se više neću vratiti u muzičku industriju. Tajno pišem pesme za druge izvođače", rekla je jednom.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading