"Bio sam na odvikavanju": Kontroverzni dečko Megan Foks otkrio kako ga je izvukla iz kandži poroka

Tatjana Badarević Vesti 06.08.2024 19:54 0

Mašin Gan Keli je na odvikavanje otišao nakon završetka svoje evropske turneje 2023. godine.

Megan Foks

Wil Roberts / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Mašin Gan Keli (34) nedavno je gostovao u podkastu "Dumb Blonde" i otkrio kako je otišao na rehabilitaciju u avgustu 2023. te da je od tada trezan, kako piše Billboard.

"Više ne pijem. Nisam pio od prošlog avgusta", rekao je muzičar, koji je na odvikavanje otišao nakon završetka evropske turneje 2023. godine.

Dodao je kako je na rehabilitaciji naučio da upravlja svojim telom i nosi se s besom. Za njegovo potpuno trežnjenje, priznao je reper, puno mu je pomogla Megan Foks.

- I dalje prihvatam činjenicu da će ovo putovanje biti teško za mene. Jako sam strog prema sebi, ali sam srećan što se osećam dovoljno prijatno da pokažem ljudima ko sam ja -  rekao je. Kaže da je preterivao s alkoholom i marihuanom, ali da je koristio i druge supstance, poput kokaina i heroina. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mgk (@machinegunkelly)

 

"Potpuno sam trezan od svega", zaključio je.

Inače, reper i glumica su zajedno od 2020., a od tada su nekoliko puta raskidali i mirili se. U januaru 2022. su se verili, a onda su i raskinuli veridbu.

Megan nije otkrila koji je bio razlog kraha njihove ljubavi, ali je rekla da će reper "zauvek" biti njena srodna duša te da će uvek postojati neka veza s njim."

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading